Witam.
Zacznê od pocz±tku.
Mam bardzo dziwny problem i za³ama³em rêce, poniewa¿ autko kupi³em dwa dni temu dopiero i ma³o co z niego rozumiem. Sprawa wygl±da tak, ¿e samochód ma bardzo s³aby akumulator (jeszcze oryginalny) zakupi³em nowy ale s± problemy z wymian± poniewa¿ przeszkadza butla w kole od LPG. Ale zaraz na drugi dzieñ po kupnie (wczoraj) nie chcia³ odpaliæ z rana, dodatkowo samochód otwiera³em z kluczyka a nie z centralnego bo by³ ca³kowicie roz³adowany. Odpali³em go dopiero przy pomocy kolegi kiedy pod³±czyli¶my kable pod maskê i u niego i u mnie. By³o wszystko w jak najlepszym porz±dku. Dzisiaj odpali³em go tak samo z tym ¿e, przy w³o¿eniu kluczyka wyskakuje mi "Safe mode/system" (nie pamiêtam dok³adnie czy mode czy system), ¶wieci siê poduszka, po lewej stronie ten ma³y kwadrat w iDrive lekko mruga, d¼wiêk w g³o¶nikach przerywa, co 2-3sekundy...
BMW 745i 02 + Nowe LPG (8ty¶ km) wersja USA
BARDZO PROSZÊ O WSZELK¡ POMOC! CO TO MO¯E BYÆ I OD CZEGO MOG£O SIÊ TAK STAÆ?
Kupi³em auto o którym marzy³em 6lat, a nie zd±¿y³em siê nim nawet dzieñ nacieszyæ, teraz nie wiem co siê sta³o, jak to naprawiæ, co to mo¿e byæ i ile mi wyjdzie naprawa...

Odpowiedz z cytatem