Dokładnie.Miałem 300C ze stanów 2007r 3,5 V-kę,sprzedałem dopiero rok temu.
Była to właśnie wersja touring ale nie było to kombi.Też jak zobaczyłem pierwszy raz ten samochód w PL (przed kupnem go nie widziałem,aukcja z copart) to dziwiłem się o co kaman z tym tym touringiem.
Ogólnie auto takie sobie.Kupiłem delikatnie uszkodzonego w sierpniu 07r a pierwsza rej była w kwietniu 07r.Przebieg wynosił 6 000mil.Używałem auta sporadycznie i przy przebiegu 20 t mil zaczęła już skóra na siedzeniach pękać.Co muszę przyznać że nie miałem a nawet nie siedziałem w takim samochodzie żeby tak klima mocno chłodziła jak w tym 300C.Dosłownie po kilku minutach to nie dało się wysiedzieć:707: Spalanie jeśli patrząc na moc bo bardzo duże.Nawet nie wiem ile ale myślę że poniżej 15L nie schodziło.
Tyle tylko że jak zacząłem jeździć nim po sando na felach 22' to ludzie wtedy takiego wynalazku jeszcze nie widzieli i każdy się oglądał.Teraz juz kilka śmiga w moich okolicach,do jednego nawet moje 22' powędrowały...
Osobiście myślę, że jeśli 300c to dla lansu i tu kombiak odpada. Trzeba wziąść ze sobą miernik lakieru (coby szpachli nie było) i jechać i brać :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!