Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: [NCS] DRL, światła do jazdy dziennej, znaczy się drogowe na pół gwizdka..

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 4,4 M62TU; E36 coupe 2,8 M52
    Po czasie dopiero dzisiaj znalazła się kolejna chwilka.... koledzy Greg38 i cursor dzieki za podpowiedzi. Okazało się że nie miałem zaznaczonego "x" FSW/PSW manipulate. Dzienne świecą, przy okazji kierunki przy zamykaniu i otwieraniu.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i 2000r
    Panowie jak się przywraca ustawienia fabryczne w NCS??? Mam problem z modułem LCM3 a dokładniej ustawiłem tagfarlight z nicht_active na active i zrobiło się tak że po zapłonie odrazu zapalają mi się światła, natomiast kiedy zmieniłem spowrotem wpis na nicht_active i zakodowałem dalej sie światła palą, najgorsze że nie zapisałem pierwotnego pliku moich fabrycznych ustawień lcm

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Cytat Zamieszczone przez mpower007 Zobacz posta
    Panowie jak się przywraca ustawienia fabryczne w NCS??? Mam problem z modułem LCM3 a dokładniej ustawiłem tagfarlight z nicht_active na active i zrobiło się tak że po zapłonie odrazu zapalają mi się światła, natomiast kiedy zmieniłem spowrotem wpis na nicht_active i zakodowałem dalej sie światła palą, najgorsze że nie zapisałem pierwotnego pliku moich fabrycznych ustawień lcm
    Zacznij od kodowania pustym plikiem .man
    Pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów