Zamieszczone przez
JointoVicz
w obu aytach nie ma katow :) w e38 sa strumiennice a w e32 rurki byly:) moze to o to chodzi?... nie wiem:) nie mam zamiaru z nikogo robic debila tym bardziej na forum ludzi ktorzy maja takie same auta:) nie mam zamiaru nikogo czarowac nikomu nic wkrecac:) napisalem bo to tez dla mnie sie wydalo dziwne!:) jutro w toruniu na wyscigi pojade to moze nagram filmik:) powtarzam ze nie napisalem tego zeby kogos z debila robic:) wydalo mi sie dziwne wiec napisalem na forum ludzi ktorzy moga sie na ten temat wypowiedziec:) moje kola to 17stki bbs 245/45 zimowki:) nie palilem kapcia jak coniektorzy na starcie:) staralem sie skleic asfalt i nie tracic przyczepnosci na 2 biegu:) jezdze troche juz(wiem ze sa tu inni ktorzy jezdza 3x dluzej) ale o jezdzie mam pojecie:) o zmianie biegow i o ruszaniu:) tak czy inaczej nagram filmik przy okazji i sie wyjasni wszystko:) zmierze raz jeszcze:) sprawa dziwna:)
PROSILBYM JEDNAK O WYPOWIEDZENIE SIE KOGOS KTO MA E38 Z MANUALANA SKRZYNIA BIEGOW :) e34 i e32 automaty itd dziekuje za opinie:) bo 20 letni automat nie rowna sie sprawnej rece:) tak ja mysle:)