Witam,
jest problem. TV mi trzeszczy i smu¿y... na postoju, bo jak jadê, to ju¿ w ogóle nie chce odbieraæ. Gdzie wsadziæ ³apy aby temat poruszyæ i naprawiæ??
A jakie masz ustawienia regionalne? Sprawd¼ jak ci bêdzie odbieraæ na Korea p³n. lub po³udniowa ju¿ dok³adnie nie pamiêtam. ;)Zamieszczone przez Prezes
Dreams from Dreams - 7er...
ja mam ustawione na czechy - jak ustawiam na polske to tez trzeszczy (chyba jest blad w ustawieniach) - ustaw na czechy i sprawdz.
Dok³adnie tak, ja te¿ jak ustawi³em Cesk± Republikê to zacz±³ odbieraæ mi ¶wietnie, pozdrawiam
Ludziska jeszcze napiszcie jak zmienic te ustawienia i juz sprawa bedzie jasna :x
Risorius ;-)
klikasz prawym przyciskiem jak ju¿ ci tv dzia³a i wyskoczy ci kolejne okno z jakimi¶ takimi ustawieniami typu jasno¶æ - tam powalcz :) ( nie walcz w jasno¶ci rzecz jasna :) )
Spróbujcie ustawiæ PALDK6, to jest na samym koñcu tylko ¿e chyba w MK1 tego niema.
U mnie chodzi ig³a. :)
W momencie jak masz w³±czony TV, wciskasz praw± ga³kê i pojawiaj± Ci siê ustawienia (kontrast, jasno¶æ, kolor i ustawienia), przechodzisz na ustawienia i znów klikasz praw± ga³kê, wtedy poruszaj±c siê to praw± ga³k± lewo-prawo masz do wyboru chyba na koñcu Pañstwo klikasz na nie i wybierz Czesk± Republikê, powinienie¶ mieæ wtedy ³adny obraz, pozdrawiamZamieszczone przez Risorius
Ja jak mia³em ustawione na polske to nie by³o koloru, na czechach ¶miga bez problemu.
smiga ale tylko tvp1 i polsat
P.P.K.K