To jak ja mam początek progu za przednim kołem 10cm od ziemi to jakie to jest w końcu obniżenie?? Głupieję już,w sumie to nie jest wiedza potrzebna do życia ale pytam z czystej ciekawości,Dzuda ma chyba tak samo jak ja a my niemamy po -80:)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Nie raz słyszałem o amorach z e34... Ale do rzeczy.
No jesli mówicie ze JAMEX jest ok to się do nich przychyle raczej. Co do amortyzatorów to musze to przemyśleć... bo nie chcialbym załozyc amorów za 600zl na 20 tys km.
Ale dzieki. Tak czy siak wiem, że JAMEX'y i MTS są godne uwagi.
Pozdrawiam
Amortyzatory możesz kupić firmy Sachs lub Bilstein,bardzo dobre i sprawdzone,wytrzymają o wiele więcej niż 20 tyś km.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
To ja trafiłem na gorszą partię bilsteina...w ciągu dwóch lat zrobiłem 25tys km i prawy wylany a lewemu nie wiele brakowało :/ oczywiście już wymienione...
Ja byłem teraz odwiedzić babcie w garażu (już miesiąc w garażu stoi,brak czasu ale to się nie długo zmieni :707:) i próg nad ziemią mam ok 10.5cm...Tak nie 10cm ale do 11 też ciut brakuje.Mi się wydaje że nie mam więcej niż -60 chodź nie mówię że nie będzie ;)
Jakby ktoś chciał to mam sprężyny na sprzedaż przednie obniżające o jakieś 60 mm do E32.
a koledzy gdzie szukac -80mm na przod??
na allegro? Ten człowiek na pewno takie będzie posiadał http://allegro.pl/show_user.php?uid=656103