Widziałem to już dużo razy ale nie mogę się powstrzymać : buahahahah :D
Widziałem to już dużo razy ale nie mogę się powstrzymać : buahahahah :D
Nawet jeśli to prawda( w co wątpię ) to naprawdę będzie Ci przeszkadzać że zamiast 200 będzie 196km/h? O_o
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Dodam jeszcze, że skoro tak bardzo martwisz się o utratę osiągów zastanawia mnie dlaczego nie zwróciłeś uwagi na to, że zakładając opony 205/45R17 przy prędkości na liczniku 200km/h w rzeczywistości będziesz jechał wolniej o 8,5km/h czyli 191,5km/h. To już Ci nie przeszkadza i Cię nie martwi? :D :D :D
........................
Ostatnio edytowane przez Aru89 ; 30-04-2014 o 17:26
Ciekawy temat rozwiał niektóre moje wątpliwości. W podanym artykule zapewne jest to trochę przekolorowane ale ziarno parwdy napewno też jest. Ogólnie moja kozą nie ejst ale keidyś mam w planach założyć springi na przód -40 myślę że ori amory to ogarną.
Myślę że nic im nie dolega. A apropo co sądzicie o Bilstein B8 są jakieś dedykowane do E32 ? Ponoć dobrze sprawdzają się bez przeróbek do sportowych sprężyn bo maja skrócony skok.
........................
Ostatnio edytowane przez Aru89 ; 30-04-2014 o 17:33
A ja mam inne pytanie jak obniżyć tył na amorkach nivo? Chodzi mi szczególnie z czego wziąć sprężyny. Chce obniżyć o ok 20-40 mm.
pasujace ;) z nivo sprezyny nie roznia sie niczym z tego co wiem od zwyklych roznica jest w amorkach tylko po obnizeniu musisz costam poregulowac jak cos to zglos sie do kolegi "Kafarek" on u siebie ma nivo i obnizyl