Witajcie.. jak zwykle zwracam się do szacownego grona o opinię dot. lamp.. chcę kupić LED`y tylko nie wiem które.. wrzucam dwa obiekty zainteresowania. Inne LED`y nie podobają mi się.. Tak się waham z tymi czarnymi.. Czy auto nie będzie za ciemne??
Witajcie.. jak zwykle zwracam się do szacownego grona o opinię dot. lamp.. chcę kupić LED`y tylko nie wiem które.. wrzucam dwa obiekty zainteresowania. Inne LED`y nie podobają mi się.. Tak się waham z tymi czarnymi.. Czy auto nie będzie za ciemne??
Ja stawiam na te drugie. Czarne jakoś mi nie pasują ...szczególnie do granatowego :/
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
A mnie sie podobają te pierwsze mam przód dymione kierunki i super się komponują z lampami.
Dreams from Dreams - 7er...
Kronos, z tego co widzę masz dymione kierunki i raczej ciemne światła. Dymione tylne lampy z tyłu powinny tworzyć razem zgrabną całość i ciekawy efekt - takiego "wygaszenia".
Te drugie (z czerwoną częścią) kojarzą mi się jakby ktoś "zabrudził" normalny czerwono-biały kryształek... Fakt że widziałem E38 gdzie wyglądało to fajnie, ale tamten był czarny. Twój nie jest, więc dopasowując tą lampę będziesz - patrząc od tyłu - miał już 3 kolory, z których żaden nie będzie kontrastowy. Czyli całość może wyglądać dość "przypadkowo" a poza tym mdło...
Dlatego mój typ to cała dymiona, choć to oczywiście kwestia gustu :)
PS. szukałeś jakichś fot aut z jednymi i drugimi? Mogę coś wrzucić jak wrócę wieczorem.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
do ciebie beda pasowac dymione
Mi osobiście podchodzi bardziej drugi typ, ten pierwszy jakoś przekombinowany.
Kronos jak będziesz sprzedawał swoje lampy to jestem chetny. :) :)
http://forum.7er.pl/-czesci-e38-lamp...lki-vt2469.htm
Kronos, tak na szybko:
- tutaj masz dymiono-czerwone
- a tutaj całe dymione (musisz być zalogowany, inaczej nie zobaczysz fot)
@Adam - po te lampki jest już kolejka... ;)
No to pięknie, a juz miałem cichą nadzieje. :?Zamieszczone przez michal_5000
Mnie widzą się te ciemniejsze