-
-
Doświadczony Użytkownik
a nie taniej kupic sportowe amortyzatory i sprezyny?
-
Zaawansowany Użytkownik
mhm nie o to chodzi w tym na gwincie mozna zejsc do minimum a jak sie znudzi to podniesc ciutke ;) sprezyny z amortyzatorami 800zl bo juz sie rozejzalem (MTS)
EDIT: zapomnialem dodac jednego linka juz sie poprawilem
-
Doświadczony Użytkownik
pytanie po co Ci to?
PS. na forum jest temat łudząco podobny do Twojego.
-
Zaawansowany Użytkownik
Drogie te gwinty miałem w e32 springi -45/35 i byłem zadowolony
-
Zaawansowany Użytkownik
RodzinaBMW moglbys podac linka? chyba że chodzi o temat o samych sprezynach to kiedys go czytalem
a po co mi zawieszenie gwintowane? aby polaczyc "wygode" z trakcja ;)
ogolnie powiem tak chce obnizyc autko do granic mozliwosci poprostu na tyle zeby moc przez prog przejechać z minimalnym zapasem pierw zamontuje springi obnizajace z amorkami jesli bedzie zawysoko oddam spowrotem do sklepu i zamawiam gwint ale wolalbym pierw sie dowiedziec czy wejdzie mi gwint wtedy bede skazany tylko i wylacznie na amorki z springami
pozatym w gwincie mam jeszcze mozliwosc podniesienia auta moze czasochlonne ale zawsze jest
a po drugie może uznacie to za szpanerskie ale widzieliscie kiedys e32 na gwincie w polsce?
lubie sie wyrozniac z tlumu ;)
Ostatnio edytowane przez NegroEG ; 18-03-2011 o 21:11
-
Zaawansowany Użytkownik
W sumie nie widziałem, a Ciekaw jestem czy przy gwincie da się uzyskać jako taki komfort podróżowania
-
Zaawansowany Użytkownik
napewno na niemieckich drogach na naszych moze byc gozej ale czego sie nie robi dla ladnego wygladu :) pozatym w momencie gdy zalozylbym gwint to po miescie tylko jazda samochodem ojca :) tak samo w zimie
-
Zaawansowany Użytkownik
Chciałem to samo napisać w poprzednim poście... w Zimę e32 stała w garażu z którego i tak ciężko było wyjechać bo mieszkam w lesie,a jak wyjechałem zawisłem na zaspie i musiałem wymienić most...Swoja drogą chodzą mi po głowie springi do e38
-
Doświadczony Użytkownik
postaram się poszukać i zapodać link. Bardziej jednak przemawia do mnie sport amor i spreżyny.
Uprawnienia umieszczania postów