Strona 8 z 20 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 191

Wątek: Witam

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    To człowiek się troszkę zastał ..... Czekam na pare przesyłek ,ale o tym potem ;)

Więc tym razem skusiłem się na wymiane podsufitki szarej i metalowego dachu na .... czarną plus szklany .... :D

Niestety w samym momencie nie miałem aparata....co się mnie zdarza bardzo żadko ...ale niestety było tak 8/

Do rzeczy ...
    Całość pochodzi z 750 z 2000 roku ..... Z wersi z airbagami w słupkach plus kurtyny i słupki tylne..... Czego u mnie nie ma :D

Więc tak wszystko nie jest tak kolorowe jak by się nam sniło po FL-u napewno nie pasuje :silniczek do szybra bo jest z inną kostką ... jeśli są przednie airbagi w słupkach to pokrycia przednich słupków (do kupienia w ASO bez aira 150 pln szt) i rączki (bo są kurtyny) ,ale tu troszkę wyżej zrobiona dziureczka na wkręty ori i pasi ;) Tył nawet pod airy pasi ;) .... Proponuje dokupić przednie spinki do słupków bo się lubią skończyć ;D ...Reszta to kwestia małej regulacji szybra ....(gumki po bokach szyberdachu odpinamy i mamy tam torxy ) ..... Samą podsufitkę wyjmujemy/wkładamy poprzez tylne drzwi ,kładąc przedni fotel na maxa i wyjmując tylną kanapę (dół) .... delikatnie ...Szyber podsufitka przykręcona jest na kilkanaście małych torxów do dachu (to te co są po odsunięciu dachu do końca ) .... Co więcej może foty ...niestety już po ..... :?

To tak mniejwięcej wygląda ...... ;D ;D

Pozdrawiam Anatol

To tak mniejwięcej wygląda ...... ;D ;D
    A wygląda zaj...fajnie gdyż na wlasne oczy widziałem zaraz po modernizacji,czyli zmiana podsufitki i szybra. :shock: Podsumowując FULL WYPAS BY ANATOL ;D ;D ;D Zycze dalszych ciekawych modernizacji ;D

7ka
    Gość
    mega ;D

szklany szyber to jest to :)

I ja miałem okazje widzieć to w REALU ;) ( nie mylić ze sklepem ) kawał porządnej roboty w wykonaniu Anatola a efekt pierunujący
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    elegancko. Choć żałuje że nie ma fotorelacji...bo te Twoje są bardzo interesujące ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    elegancko. Choć żałuje że nie ma fotorelacji...bo te Twoje są bardzo interesujące ;)
    Też sobie pluję w brodę ... ale jest jeszcze troche zmian w przygotowaniu ...więc będą fotorelacje .... ;)

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Fakt REWELACJA! Gratuluje wytrwałości :D To się nazywa fan 7er, przez duże FAN ;) :medit:

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Anatol - rewelka, jak zawsze...
    I Ty chciałeś tą furę sprzedawać... :o
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Ona z każdym dniem młodsza się robi :) A na dniach już się można full opcji spodziewać :) Jak dla mnie jesteś Guru :)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    No i Artur kolejny raz podniósł poprzeczkę... :/
    Qtwa.. REWALACJA!! ;)
    Gratulacje, ale teraz już się nie wykpisz ze spotkanka :viva:
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Uprawnienia umieszczania postów