To człowiek się troszkę zastał ..... Czekam na pare przesyłek ,ale o tym potem ;)
Więc tym razem skusiłem się na wymiane podsufitki szarej i metalowego dachu na .... czarną plus szklany .... :D
Niestety w samym momencie nie miałem aparata....co się mnie zdarza bardzo żadko ...ale niestety było tak 8/
Do rzeczy ...
Całość pochodzi z 750 z 2000 roku ..... Z wersi z airbagami w słupkach plus kurtyny i słupki tylne..... Czego u mnie nie ma :D
Więc tak wszystko nie jest tak kolorowe jak by się nam sniło po FL-u napewno nie pasuje :silniczek do szybra bo jest z inną kostką ... jeśli są przednie airbagi w słupkach to pokrycia przednich słupków (do kupienia w ASO bez aira 150 pln szt) i rączki (bo są kurtyny) ,ale tu troszkę wyżej zrobiona dziureczka na wkręty ori i pasi ;) Tył nawet pod airy pasi ;) .... Proponuje dokupić przednie spinki do słupków bo się lubią skończyć ;D ...Reszta to kwestia małej regulacji szybra ....(gumki po bokach szyberdachu odpinamy i mamy tam torxy ) ..... Samą podsufitkę wyjmujemy/wkładamy poprzez tylne drzwi ,kładąc przedni fotel na maxa i wyjmując tylną kanapę (dół) .... delikatnie ...Szyber podsufitka przykręcona jest na kilkanaście małych torxów do dachu (to te co są po odsunięciu dachu do końca ) .... Co więcej może foty ...niestety już po ..... :?
To tak mniejwięcej wygląda ...... ;D ;D
Pozdrawiam Anatol
![]()

Odpowiedz z cytatem