-
Zaawansowany Użytkownik
prośba o ocenę auta
Witam
Wiem ze to forum dotyczace bmw ale wasza opinia jest bardzo pomocna i poprostu daze zaufaniem ludzi z tego forum wiec kieruje do was pytanie odnośnie hondy..tak hondy a nie bmw :(
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=c17991929
bardzo prosze o opinie i ewentualnie uwagi- bardzo pomocni byli by klubowicze z tatych regionów którzy mogąauto znac i cos powiedziec na jego temat.
Jesli Admin uzna ze temat nie nadaje sie do tego działu bardzo prosze o usunięcie go.
pozdrawiam
-
Smerf Czepialski
Ja widzę, że zamienia stryjek siekierkę za kijek :/ Szkoda...
-
Zaawansowany Użytkownik
Misiol moge je obejżeć bez problemu akurat odemnie z miasta jest jak cos to PW
ale jesli chodzi o honde to jak dla mnie to tylko V-tec
-
Zaawansowany Użytkownik
powiem tak kolega tez ma takie taczki od zawsze ( ja pamietam z 12lat) takimi smiga dalem mu sie przejachac moja 7 i od tej pory taczki chce sprzedac i kupic cos w stylu 607 itd ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
jeszcze nie zamienia...ale szczerze potrzebuje mniejszego pojemnosciowo auta...bede miał prawie 100km dziennie do pracy...wiec 4.0 odpada z wieliz zalem :(
-
Zaawansowany Użytkownik
Kolego za te 5 tys zl wkladaj do 7er markowa sekwencje i bedziesz smigal prawie tak tanio jak ta Honda ;) Tyle z mojej strony.
-
7er Freak
Juz widze, jak ten otwarty filtr powietrza zasysa gorace powietrze ;D
-
Zaawansowany Użytkownik
dobrze Panowie, to teraz pytanie i innej beczki ile koszt dobrej instalacji gazowej do mojej 7??
-
Zaawansowany Użytkownik
za 6tys juz zalozysz zalezy duzo gdzie zakladasz bo warsztat warsztatowi nie rowny cenami i umiejetnosciami :) ceny moga sie roznic nawet ok 20%
Uprawnienia umieszczania postów