-
Doświadczony Użytkownik
hehe :P istotnie to co jest wstawione a co jeszcze było bez nagrywania to co innego :P Ale to co było przezemnie meczone to pachruście i do czego innego sie to nie nadawało. Panowie ja tu tak tylko mówie dbam o swoją siedem i jej nie zarzynam nawet kółek nie kręcę wiem ze do tego nie służy naprawde to nie jest samochód robiony na prowizorke i zeby tylko jezdzil i katować dalej bo gdyby tak było to nawet bym nie robił tego ABS w samochód naprawde pakowane są duże pieniądze i nie chce tego zniszczyć katując silnik i męcząc skrzynie. Istotnie lepiej opłaca sie kupić sierre za 1500zł i ją męczyć niż remontować skrzynie.
Ale czy pociągnięcie troche tyłem na zakręcie po mokrym to za dużo? mi właśnie o to chodzi bo czasem też sie można trochę pobawić. Właśnie jest z tym problem bo jest to sprzężone z połową samochodu począwszy od przepustnicy do abs. Wymienię padnięty czujnik i zobaczę przelutowanie na nowo przekaźnika abs nie pomogło.
Chodzi tylko Aby mieć Świadomość że moge spalić ale robić tego nie będe bo są tu też inne aspekty jak bezpieczeństwo (sprawny system ABS) i żebym to ja panował nad sytuacją a nie jakiś schynięty system ASC co nie pozwoli przyspieszyć albo prubuje uniknąć poślizgu ja jestem od tego Bo to co ASC zrobi to ja umiem lepiej sam moge zdjąć noge z gazu bo poza blokowaniem otwarcia przepustnicy nic nie robi Co innego ASC + T ten system jest wporządku i przyznaje że może pomóc Bo dodatkowo hamuje odpowiednim kołem o odpowiednim nacisku żeby rzeczywiście ten samochód wyprostować ale samo ASC jest dla mnie śmieciem.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 18-03-2011 o 13:07
Uprawnienia umieszczania postów