Cytat Zamieszczone przez Marecki7er Zobacz posta
Kafarek przesadziłeś lusterko z suwakiem 500zł ? Mi się udało dostać je w gratisie do wlotów z 750 które kupiłem za 60zł
Słuchaj, okazje się trafiają i wszyscy na nie polujemy.. A jak trafimy, to się cieszymy jak gwizdki.. Nie zaprzeczajcie tylko ;) Sprawne lusterko z suwakiem jest warte minimum 300zł i tak jak Szalony pisze, w normalnej licytacji gdzie ludzie wiedzą co kupują taka cena to minimum jaka wychodzi w licytacji od złotówki. Bo to jest rarytas i rzadkość..

Dla przykładu.. Tydzień temu wystawiłem na alle zestaw BMW Bavaria C Professional RDS.. Radio z kodem, tuner i kabel połączeniowy. Ponieważ nie miałem możliwości sprawdzić radia, a jak było w aucie jeszcze, wyświetlało CODE WAIT, wystawiłem aukcję od złotówki i jasno poinformowałem że radyjko jest niesprawdzone bo nie moge nawet wklepać kodu.. Słychać mechanikę kasety i jak się wszystko załącza, ale reakcji brak.. Generalnie uprzedziłem, że licytując można wygrać niesprawny towar (nie znam stanu).. Po 7 dniach licytacji i milionie zapytań od kupujących radio poszło za 355zł! Jako niesprawdzone! Kupił to jakis audiofil, który żyje ze sprzedaży radyjek samochodowych.. Za miesiąc więc trafi pewnie spowrotem na alle, ale jako sprawdzone, sprawne z dołożoną zmieniarką.. A cena nie będzie niższa niż 700zł.. I jak znam życie, pójdzie w ciągu kilku dni.. Bo to jest rarytas, bo to jest rzadkie, bo sprawny komplet jest praktycznie nieosiągalny, a podzespoły w ASO kosztują majątek (kabel połączeniowy kosztuje 400zł!)

Rarytas.. I wszystko jasne...