Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Pytanie o zbyt bogatą mieszankę paliwa

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    No właśnie mam, i pomyślałem że włoże te nowe sondy wyczyszczone i sprawdzone przez serwis, pokasuje błędy i pojeżdzę jakiś czas tylko na PB i zobaczę czy złapie jakiś błąd, jeżeli nie to wiadomo że coś z instalacją. Czy to dobry pomysł? Nic innego mi już do głowy nie przychodzi, jeżeli macie jakieś pomysły będę wdzięczny :)
    Na 95% to wina instalki gazowej- niestety w ogromnej wiekszosci wine za to ponosza niedokladne wtryskiwacze i niewydajne reduktory.
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Dzięki za podpowiedzi, dziś wymieniłem sondy, sprawdziłem świece co dziwne nie były w nagarze jak sondy, fajki i cewki, auto chodzi bardzo dobrze na benzynie w poniedziałek pokasuje błędy i pojeżdże jakiś czas na PB, ale wydaje mi się że będzie dobrze, więc później pojadę na przegląd instalacji, dzięki pozdrawiam.

Tak na marginesie instalację mam landi renzo omegaz i do tej pory nie miałem żadnych problemów, nie wiem jaka to jakość ale najgorsza chyba nie jest?
    Ostatnio edytowane przez lockbud ; 20-03-2011 o 14:24

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Instalka jak nowe landi to wyższa półka, skasuj adaptacje i błedy i jezdzij na PB, wszystko bedzie ok, jak pojezdzisz na LPG bedą błedy, coś z instalką jak kolega BOSS napisał.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Uprawnienia umieszczania postów