musi byc czujnik temp.powietrza zasynanego albo na dolocie albo w kolektorze a czujnik temp.ssania jak bedzie przeklamywal to nie wyjdzie na kompie a na zegery jest jescze jeden chyba ze masz 4 pinowy
musi byc czujnik temp.powietrza zasynanego albo na dolocie albo w kolektorze a czujnik temp.ssania jak bedzie przeklamywal to nie wyjdzie na kompie a na zegery jest jescze jeden chyba ze masz 4 pinowy
Dzięki za podpowiedzi, dziś wymieniłem sondy, sprawdziłem świece co dziwne nie były w nagarze jak sondy, fajki i cewki, auto chodzi bardzo dobrze na benzynie w poniedziałek pokasuje błędy i pojeżdże jakiś czas na PB, ale wydaje mi się że będzie dobrze, więc później pojadę na przegląd instalacji, dzięki pozdrawiam.
Tak na marginesie instalację mam landi renzo omegaz i do tej pory nie miałem żadnych problemów, nie wiem jaka to jakość ale najgorsza chyba nie jest?
Ostatnio edytowane przez lockbud ; 20-03-2011 o 14:24
Instalka jak nowe landi to wyższa półka, skasuj adaptacje i błedy i jezdzij na PB, wszystko bedzie ok, jak pojezdzisz na LPG bedą błedy, coś z instalką jak kolega BOSS napisał.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12