a pije bo mam urlop :D
a tak propos to czytalem i niewiem o co ci biega?
a pije bo mam urlop :D
a tak propos to czytalem i niewiem o co ci biega?
O GOLFA poczytaj jeszcze raz bo chyba nie doczytałeś wszystkiego :D
Dreams from Dreams - 7er...
a to pewnie ze przeczytalem, a wczesniej chodzilo mi o czerwona skorke, dlamnie sliczna i niewazne czy jest aktualnie, byla czy bedzie :D
wielkie dzieki koledzy
to racja z tym ze zamienilem siekierke na kijek.
ale sami widzicie jakie sa ceny paliwa :(
Moze nie bawem sie to zmieni dzieki osoba,
ktore biora udzial w protescie obnizeniu cen.
szczerze mowiac mam zamiar jeszcze raz
zakupic takie cudo tylko tyle ze model e 38 z
silnikiem 2.8![]()
Chyba ze trafilaby mi sie wersja e32 rzadowa long :P
co to potrafiiiiiiiiiii??
:D Siemka to się długo nie powoziłeś :D :D
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
hmm... Musze przyznac ci racje kolego. Dosyc krotka mialem przygode z tym czy z tym autkiem. Jesli biorac pod uwage golfa to ostatnie przezycie z tym samochodem mialem pare dni temu. W skrucie mowiac zaparkowalem go ostatnio dosyc nie typowo. Czyli mowiac prostym jezykiem pozostawilem go na dachu. Szczerze mowiac osoby ktore sa zainteresowane zakupem tego wczesniej wspomnianego auta stanowczo odradzam... Jest to dosyc wywrotne autko.... wystarczylo spotkac na drodze zwierzatko takiego pokroju jak Doberman, hmm i jeszcze co do tego troszke deszczu na drodze i nie szczescie zbudowane.... Teraz co jedynie po nim mi zostalo to wspomnienia i pare fotek na telefonie :(
co to potrafiiiiiiiiiii??
hmmm... musze przyznac ze ciekawy temat... dosyc oryginalny a wnetrze moze i ladne, ale w jakims nowym aucie.... tutaj razi mnie ten kontrast z innymi elementami wnetrza.... no jak to wyglada z ta tapicerka i z tymi dywanikami.
OO=[][]=OO
buuueheheheee... tak to sobie tłumacz! ;DZamieszczone przez blejd
nie ma to jak podleczyć własne kompleksy :P
O stary współczuję zamienić 7er na Golfa TD :razz: Mój ojciec ma takie cudo i jak wsiadam i odpalam to pawia mi się chce puścić na ten samochód a raczej traktor ;D No ale widzę, że golf już też nieaktualny, dobrze że Tobie się nic nie stało.
Szczerze mówiąc nie wiem co ludzi popycha w dzisiejszych czasach do zakupu Golfa TD. Oszczędność? Lepiej kupić ładne E36, albo choćby Audi 80 w benzynie i zagazować i masz komfort + niskie koszty.
dokladnie przyjezdzaja takie padliny ostatnio, passat 1.6TD, tragedia, smierdzi ropą, wszystko sie trzesie, ledwo jedzie ale diesel!!! i on jeszcze chce alusy kupic :razz: jakijest sens kupywania diesla np w corroli 95r?? bo i takie przyjezdzaja, nielepiej 1.3 benzynke, pali tak samo, a jak sie przyjemnie jedzie i to nawet bez gazowni