hehe najlepsze są osiągi "Przyspieszenie od 0 do 100 w około 4,7s." i cytat " Q zdziwieniu wszystkich, nawet w serwisie BMW nie wierzyli w to co widzą! " <lol>
hehe najlepsze są osiągi "Przyspieszenie od 0 do 100 w około 4,7s." i cytat " Q zdziwieniu wszystkich, nawet w serwisie BMW nie wierzyli w to co widzą! " <lol>
Taaaa przy 4 biegowym automacie i stanie typowym dla większości polskicyh M70 jak on przyspiesza do 100 w 4,7 to ja jestem turbodymomen
a ja Tomek, milo mi :D fantazja fantazja i jeszcze raz fantazja. ale po to sa tacy ludzie, zebysmy tutaj mieli z czego sie posmiac ;)
Fajna maszyna. Tak do 5000PLN to bym kupił do zabawy i skopiowałbym numer z ptyczkiem elektryczkiem na 418 PS i zarobiłbym majątek:)
monster_pl
hehe ale petarda! ciekawe ile ten pstryczek daje energii w V8 ;)
poza tym ciekawe wyposażenie ;p
-Chromowane śruby do kół
-ASR, (czyli kontrola trakcji, celowo odłączona, podłączenie jej to kwestia jednej kostki w kierownicy, układ ogólnie działa)
kostka w kierownicy haha :D
-Czujnik deszczu
nowa uszczelka pod głowica ;D
ciekawe czy ten chłoptaś kiedyś widział V12 w kawałkach ;D
kanapa na żywca wciśnięta z e32
brak klimy i drewna o którym pisze ;p
jaja normalnie ;D
i tak jak pisze monster, więcej niż 5000pln warte to nie jest.
W życiu każdego „maniaka dużych mocy” nadchodzi chwila, w której z różnych powodów musi rozstać się ze swoją maszyną.
łahahaha no nie moge:D
mi sie wydaje ze on opowiada swoj sen ale zapomnial na koniec dopisac "i wtedy sie obudzilem" ;) no 5tys to max warte