Kołobrzeg od 5.09zł do 5.20zł za 95pb:) Najlepiej tankować za 100zł nie czuć tak tej podwyżki :)
Kołobrzeg od 5.09zł do 5.20zł za 95pb:) Najlepiej tankować za 100zł nie czuć tak tej podwyżki :)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców.
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasami aż ciężko ich wyprzedzić...
:sarcastic:
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wlkp ceny paliwa pb bez grosza sięga piątki, jak sięgnie 6 zł podróż wakacyjna może być równie droga co wynajmowanie domku nad morzem.. Jakiś bojkot by się przydał... najdroższe paliwo Orlen !! - BP pare groszy tańsze ale przy stacjach w mojej okolicy Bp ma bardziej wydajne paliwo - te same litry nalane a przy orlenie wskaźnik szybciej opada.
no wiec Panowie i Panie strajkujemy! nie tankujemy w dniach 1-3 kwietnia:)
Ja dzisiaj zajechalem na pit-stop :) i 95 tankowalem za 5.05zl, a lpg za 2.43zl (sochazcew). No jak wszyscy posiadacze 7er zastrajkuja to stacje dostana po kieszeni :)
Jakoś w PL ciężko się zgadać. We Francji kierowcy blokowali stacje kilka dni...
nie rozumiem akcji pt nie tankujemy w niedziele czy w poniedziałek. i tak zatankujesz w sobotę czy we wtorek i nikt na tym nie straci. ty możesz nie zalać paliwa do baku i pojechać do pracy autobusem czy z kolegą. Innym auto służy do pracy i tak, czy siak zatankują, takie akcje nic nie dadzą!!!
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Taka akcja miałaby sens tylko w momencie jeśli naprawdę sporo ludzi przesiadłoby się na tydzień na rower/autobus/tramwaj/pociąg. Wiadomo że nie każdy ma taką możliwość, ale dużo ludzi owszem. Tyle że to musiałaby być grupa powiedzmy miliona osób. W tym momencie przyjmując że na każdą taką osobę przypadają 2l paliwka dziennie to 1 dzień daje 2 miliony litrów mniej sprzedane przez stacje. Milion ludzi w PL to wcale nie tak dużo. Pozostaje jeszcze kwestia chęci, a z tym podejrzewam już gorzej :/