Witam chłopaki potrzebuje namiary na dobrego gazownika z okolic wrocławia... Chciałbym trafić na porządnego człowieka który wie co i jak i który miał do czynienia z bmw e38 z silnikiem 4 l poniewaz taki planuje kupić :) Pozdrawiam
Witam chłopaki potrzebuje namiary na dobrego gazownika z okolic wrocławia... Chciałbym trafić na porządnego człowieka który wie co i jak i który miał do czynienia z bmw e38 z silnikiem 4 l poniewaz taki planuje kupić :) Pozdrawiam
Zagadnij Trola. On w tym robi.. ;)
a ja uważam , że na DolnymŚląsku jest coraz mniej dobrych speców. Jak mi już jeden powiedział:
"nie chce mi się szukać problemów za 100 zł , w tym samym czasie zamontuje instalacje i zarobie 800 zł zamiast 100".
Bo to nie sztuka założyć instalkę, sztuką jest później znaleść dobrego gazownika do serwisowania (często jest tak , że ten co zakładał czuje się zoobowiązany aby w razie usterki znaleść ją) Dlatego ja śmigam aż pod Wieluń (koleś poświęca tej instalacji więcej czasu niż czas jej założenia :D )
Pić trzeba ! Jeść można !
ja mam gosci w Lubaniu, robili mi do e38 i do e32 i moim znajomym do ich bmw tez , wszyscy jestesmy zadowoleni. kilku osobom z forum tez juz pomagali, polecam z czystym sumieniem
Czoobek sypnij jakieś namiary to się jutro do nich odezwę bo też na dniach chcę gazować, póki jeszcze mnie auto z torbami nie puściło :D
Bylem sam u gosci w lubaniu i mysle ze mozna ze spokojem tam oddac auto.
Po rozmowie z szefem stwierdzilem ze wiedza co robia - a montuja do V8 Staga 300 lub Prinsa VSI. Zakladaja tez co tydzien instalki w niemchech - a jezeli tam te instalacje przechodza przez niemiecka inspekcje techniczna TÜV to musza byc dobrze zalozone.
Dajcie znac jak bedziecie w Lubaniu to podjade - mam raptem 17 KM. :D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
jakby mi skrzynia w e32 nie padla to bym byl dzisiaj :( wrrrrrrr a z e38 tez jest problem wiec jestem uziemiony. jak zrobie skrzynie w e32 to bede jechal na sekwencje. a jakby chlopaki byli zli to bym ich nie polecal ;)
No jutro będę dzwonił i umawiał się na montaż. Jakby co możemy zrobić mikrospocik :D
Mam trochę obaw, jak to będzie "po". Ale 16-20 litrów wachy po mieście to za dużo, żeby cieszyć się z jazdy, więc idzie do zagazowania.
Witam chłoopaki... Już mam swoj nowy nabytek irówniez chciałbym założyć gaz... a wiec czoobek jakbyś mogł to podaj namiary na prv na tego gazownika w lubaniu :) Może pojedziemy razem tristeza :P:P Pozdrawiam :)
607 327 388 powiedz ze od adriana z boleslawca masz namiar