Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: Głosujmy na bmw 7 klub polska !!!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    . ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    WAZNE !

prosze glosowac tylko na tym koncie - http://www.auto-swiat.pl/fankluby/bm...-klub-polska-0

Napisalem juz do redakcji o polaczenie glosow i skasowanie zgloszenia ktore zamiescili po zeszlorocznym plebiscycie.

W tym roku nie bedzie sie dalo tak latwo oszukiwac poniewaz do oddania glosu trzeba poda maila i pozniej potwierdzic glos.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 728iA
    W tym roku nie bedzie sie dalo tak latwo oszukiwac poniewaz do oddania glosu trzeba poda maila i pozniej potwierdzic glos.[/QUOTE]
    tak też zrobiłem
    mało Nas:(
    Sprzedam swoją EX BMW e36 318i 95r.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Sebek Zobacz posta
    WAZNE !

prosze glosowac tylko na tym koncie - http://www.auto-swiat.pl/fankluby/bm...-klub-polska-0

Napisalem juz do redakcji o polaczenie glosow i skasowanie zgloszenia ktore zamiescili po zeszlorocznym plebiscycie.

W tym roku nie bedzie sie dalo tak latwo oszukiwac poniewaz do oddania glosu trzeba poda maila i pozniej potwierdzic glos.

Oby załatwili bo ja owszem oddałem głos drugi raz ale tylko dla tego, że mam drugie (rezerwowe) konto email :)

Cytat Zamieszczone przez hatecraft Zobacz posta
    Nie no, Koleżanki i Koledzy - chyba nie oczekujecie, że znajdziemy się w pierwszej dziesiątce? Na FB jest nas trzydzieści kilka osób...
    Nikt na to nie liczy w końcu nasz klub to elita więc nie ma szans abyśmy mieli tyle głosów co jakikolwiek klub aut produkowanych taśmowo w milionach sztuk :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów