Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Zmniejszenie spalania

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Mysle jeszcze nad tym ,czy to ,ze auto ma 280 KM ma jakies znaczenie . Mam wersje Sport - fabrycznie tuningowana i obnizana

Zaawansowany Użytkownik Awatar Tadek
    BMW
    e65 3.0d
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Mysle jeszcze nad tym ,czy to ,ze auto ma 280 KM ma jakies znaczenie . Mam wersje Sport - fabrycznie tuningowana i obnizana
    nie ma żadnego znaczenia jeżeli termostaty są walnięte, a po 2 jak auto ma większą moc i jest to dobrze zrobione to teoretycznie powinien mniej palić. ja u siebie mam na 100% problem z termostatami. po wejściu w ukryte menu w liczniku temp cieczy nie przekroczyła 65*C

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez Tadek Zobacz posta
    nie ma żadnego znaczenia jeżeli termostaty są walnięte, a po 2 jak auto ma większą moc i jest to dobrze zrobione to teoretycznie powinien mniej palić. ja u siebie mam na 100% problem z termostatami. po wejściu w ukryte menu w liczniku temp cieczy nie przekroczyła 65*C
    Jakie masz objawy ? U mnie czasami szyba paruje po stronie kierowcy i nie bardzo wiem od czego to zalezy. Filtry wymienione, wiec sie zastanawiam czy poprostu nagrzewnica nie jest walnieta. A w Szczecinie to mechanikow do BMW brak niestety:(

Uprawnienia umieszczania postów