Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: CENTRALNY ZDECHL! pomocy.. : )

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Po wyczerpującej ;D odpowiedzi WojtkaD, ja dodam od siebie że masz teraz karę za sprzedawanie auta z niespodzianką. Pomyśl sobie że obecny właściciel twojego auta również pewnie pisze gdzieś podobnego posta ;D.
    Odnośnie twojego pytania to chyba jedyne co ci pozostaje to demontaż tapicerki i próba ustalenia przyczyny. Mogę ci podpowiedzieć że w zimie jak mi się zdarzyło zamarzniecie zamka to objawy były podobne. Jako że mrozu niema to może niesmarowany zamek się zatarł.

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    Po wyczerpującej ;D odpowiedzi WojtkaD, ja dodam od siebie że masz teraz karę za sprzedawanie auta z niespodzianką. Pomyśl sobie że obecny właściciel twojego auta również pewnie pisze gdzieś podobnego posta ;D.
    Odnośnie twojego pytania to chyba jedyne co ci pozostaje to demontaż tapicerki i próba ustalenia przyczyny. Mogę ci podpowiedzieć że w zimie jak mi się zdarzyło zamarzniecie zamka to objawy były podobne. Jako że mrozu niema to może niesmarowany zamek się zatarł.
    oj Kolego : ) tu sie z Toba nie zgodze bo sprzedalem akurat doinwestowane e32:) kolega ktory je ode mnie wzial byl u mnie przedwczoraj i jest bardzo z auta zadowolony:) i mu sie nie dziwie jak 15 kola wsadizlem w auto : ) zamek otworzyem metoda "opukiwania" drzwi:P w koncu zaskoczyl:) dzisiaj moze zwale tapicere i zobacze co tam nie gra:) dzieki za odp :)

Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Oczywiście, to dobra idea. ;D

aha : )

Zacznij od ciśnienia w oponach.

Totalna kicha.

Uprawnienia umieszczania postów