bez opcji:) nie ma jak wyjac przytrzasnietej uszczelki... : ) co za KUR** barany wymyslily ze zamek tylko od strony kierowcy ma byc... :/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Edytuj posty !!! Nie pisz jednego pod drugim.
Gra muzyka
Kolego, u mnie zamek się otwiera po pociągnięciu klamki...
U mnie też się działy takie cuda, tylko w tylnych drzwiach. Zamek rozebrałem na części pierwsze praktycznie, nasmarowałem wszystkie ruchome i nieruchome elementy i na sucho (poza drzwiami) siłownik działał jak talala. Jak wsadziłem do autka to może dwa razy zamkną drzwi i umarł :) więc mnie też czeka wymiana tego pudełka, czyli siłownika.
to zamknij auto pilotem i sprobuj otworzyc za pomoca klamki :) jakas blokada ryglowanie jakies jest i nie ma opcji :) jak bym CI szybe wybil w aucie to i tak bym go nie otworzyl nawet jak bym urwal klamke....
PANOWIE: ) nikt nigdyu takiego problemu nie mial? i co teraz? auto na zlom bo drzwi sie nie da otworzyc... moze klamke zdemontowac od zewnatrz sie da? srednio mi sie widzi od srodka rozrywac caly boczek... :/ raz popukalem lekko w drzwi i zadzialalo ale bylem w miescie i nie mialem jak zdjac boczka:) pod domem juz nie pomaga p[ukanie stukanie proszenie macanie nic..:/
JAKAS RADA?.... ja juz i tak wyszedlem z siebie i siedze obok:/
Zamknięcie drzwi autopilotem faktycznie rygluje drzwi w taki sposób, że klamki wewnętrzne faktycznie nie działają, ale wystarczy włożyć kluczyk do stacyjki i przekręcić i wszystkie rygle się odblokowują.
Ja już nic nie rozumiem :( Czy nie możesz żadnych drzwi otworzyć ??
PS
Wydzieliłem ten temat, gdyż był kalsycznym OT w oryginalnym wątku. JointoVicz postaraj się nie tworzyć zamieszania.
PS
I na dodatek połączyłem dwa watki w jeden, gdyż oba dotyczą tego samego użytkownika.
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 14-03-2011 o 10:01
Gra muzyka
Wojtek masz racje:) wszystkei rygle sie odblokowuja ale nie ten z tych drzwi..
centralny w tych drzwiach po prostu zdechl...:/
ALE! jakims cudem odchylilem boczek i dostalem sie do zamka:) i co z tym? widze zamek widze 2 kostki(odpialem i podpialem raz jeszcze) i nic:) da sie od srodka jakos ten samek otworzyc jak juz go mam na widoku?
owszem da sie musisz wsadzic reke i pokolei ruszac dzwigienkami wkoncu ktoras zaskoczy ;)
a na kabel leci napiecie?