-
Doświadczony Użytkownik
Okej zmieniłem swój post na bardziej neutralny. Ale pewnie chodziło o wcześniejszy pisałem go lekko żartobliwie i filozoficznie ale tak pewnie by było jak to opisałem. Bo każda BMKa z którą miałem doczynienia i przy każdej byłem przy modyfikacji wydechu była mocniejsza bez środkowego, bo środkowe były zamulone. Jak i również pojawiło się brzęczenie wydechu końcowego na wolnych obrotach bo pewnie jest tam coś przepalone a po wycięciu środkowego spaliny lecą szybciej i bardziej prowokują go co wcześniej słyszalne tak nie było.
Każdy ma wybór ja lubię słyszeć silnik.
Jak koleś nie ma kasy a twierdzi że jego środkowy tłumik jest podziurawiony jak ser szwajcarski to też pewnie nie jest to obojętne na dźwięk.
Może założyć nowy lub używany albo wspawać rurki teoretycznie nie będzie problemu dużo głośniej nie będzie tylko będzie już czuć że układ wydechowy jest "luźniejszy" ale szczelny a nie po prostu popierduje bo jest dziurawy co pewnie słychać.
Nie wiem czy jest taki sam ale ja mam dwa zbędne środkowe z 735 R6 wizualnie dobre nie ma dziur zwykły używany tłumik po cenie złomu mogę sprzedać bo i tak niedługo wywożę złom to zapakuje i te wydechy.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 11-03-2011 o 19:55
Uprawnienia umieszczania postów