Regeneracja to jest max 300zł/kpl (szkiełkowanie+proszek). A czasami wystarczy po prostu samemu je porządnie wyczyścić, bo poprzedni właściciel miał tą kwestię w d..ie i zapuścił je jak zła macocha Kopciuszka :707:
Regeneracja to jest max 300zł/kpl (szkiełkowanie+proszek). A czasami wystarczy po prostu samemu je porządnie wyczyścić, bo poprzedni właściciel miał tą kwestię w d..ie i zapuścił je jak zła macocha Kopciuszka :707:
Dokładnie,regeneracja max 300...400 zł i bedą jak nowe. Widzę jak wyglądają ,ale zobacz na cenę, nikt ci nie sprzeda felg z parapetem w igle za 500zł.Te z pierwszego linku mają podobny wzór,ale są bardzo głęboko osadzone,zobacz na ranty i porównaj te z mojego linku.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Dobra, 500zł za te felgi z Twojego posta marek1132, regeneracja 300-400PLN, opony 300-400pln to robi sie ponad tysiak, widzę, że niektórzy mają problemy w czytaniu ze zrozumieniem... Ale pisałem wcześniej i powtórzę, że NIE CHCĘ ładować kasy w felgi, przynajmniej na tą chwilę
Idąc Waszym tropem równie dobrze mogę brać takie http://allegro.pl/felgi-alu-17-cali-...500695228.html i się nie pieprzyć w żadne regeneracje...
Temat można zamknąć bo zaraz zaczną się jakieś przepychanki i kłótnie, jak to w każdym temacie.
Pozdrawiam
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
Malet, nie unoś się bo nikt tu Ci nie ubliża ani nie obraża. Na razie to z Twojej strony padły słowa zarzucające KOMUŚ braki na etapie szkoły podstawowej. Po 2. skoro pytasz to oczekuj też krytycznych odpowiedzi a nie, że każdy będzie Cię chwalił i nakładał wazelinę. Ja nie kupiłbym kiepskich felg tylko dlatego, że są tanie. Wolałbym jeździć na ori 15" i odłożyć na jakieś lepsze niż zakładać kasztany. Tyle ode mnie.
ta stal z e34 to 17" :) poszerzenie takie jak na tej 5er + opony to nie będzie 500zł ... same stalówki ori chodzą od +- 400-600zł na allegro ..
Malet7 jeśli nie chcesz "ładować kasy w felgi,przynajmniej na tą chwilę" to po co zakładałeś ten temat,nie dość,że podrzuciłem ci link z niezłmi felgami to ty odrazu zachowujesz się jak dzieciak,nie masz kasy to dozbieraj i kup coś porządnego.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Wrzuciłem temat, żeby dopytać, czy za te wspomniane wyżej pieniądze warto kupić felgi z oponami w cenie przyzwoitych opon.
Koła kupiłem, także temat można zamknąć. Wrzucę jakieś zdjęcia pewnie w temat powitalny.
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...