To są szyby akurat indywidual :D Tak można na nich się poruszać bo mają przepuszczalność świateł 70 proc. :D
To są szyby akurat indywidual :D Tak można na nich się poruszać bo mają przepuszczalność świateł 70 proc. :D
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
A skąd coboss wiesz, że to fabryczne szyby?
A tak na marginesie to strasznie mały ma bagażnik to F01 :)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Idąc od E38... - Bagażnik duży
E65 - nie duży, nie mały, ale w stosunku do E38 jest różnica widoczna gołym okiem, że E38 miało pojemniejszy bagażnik
F01 - jeszcze mniejszy niż w E65? Jeszcze się okaże że 5er ma więcej miejsca w bagażniku :)
A co do miejsca w środku, w E38 było go sporo, w E65 już mniej niestety (porównując do E38 oczywiście (bo w poprzednich 7er nie siedziałem), mowa o standardowych wersjach oczywiście, nie Li :)
Ale czytałem ostatnio, chyba nawet Kolonkos pisał, że w F01 jest już dużo miejsca, oby! Bo zauważam że wszystkie auta "rosną" gabarytowo, ale "na koszt" miejsca w środku, bo miejsca zaczyna być coraz mniej, a przecież im większa auto tym więcej miejsca powinno być, logicznie na to patrząc :)
P.S Liczę na to że szybko zakupisz F01, a przede wszystkim liczę na to że w grę nie wchodzi żadne inne auto Kolonkos i nas nie zaskoczysz nas tekstem "Kupiłem np. S8" ! :P
Inna marka w sumie nie wchodzi w grę, ponieważ już ostatnio miałem Audi i teraz chce BMW, i będę miał już porównanie które jest lepsze.
Jeśli chodzi o BMW to podoba mi się jeszcze 5GT :)
W przyszłym tygodniu jadę oglądać jedną do Gdyni jedną obejrzeć :)
Najważniejsze jest aby samochód był kupiony w PL , a nie w DE.
A jeśli chodzi o bagażnik to czy jest mniejszy o 100 litrów jest mi to jedno. Ważne aby się walizka zmieściła i tyle.
Nowe 5, ale NIE GT, jest Boskie, sam bym się aż zastanawiał nad takim F10 zamiast F01, ale 5 GT... - ten tył mi się absolutnie nie podoba. :)
Ale wiadomo, każdemu się podoba co innego
No tak ale pamiętaj, że 3.0d duszone zje 11L, nie wiem czy dużo się w tym silniku zmieniło ale jednostki z lat ok 2005 R6 3.0d brzmiały tragicznie! Z resztą jak miały brzmieć jak nie miały nawet sprzęgła wiskotycznego? Jak jest w najnowszej odsłonie CR nie wiem. Chętnie się dowiem ;) Mam nadzieję, że lepiej.
Jest także jednostka 4.0d która daje już i dźwięk i moc i nadal megaśne spalanie w przedziale do 14L deptane na okrągło. Jak wyglądają w stosunku do tego nowe benzyny? Ktoś wie?
Chodzi mi o najpopularniejsze jednostki 3.0, 4.0 i 4.4 wszystkie są turbo czy tylko V-ki??
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Wydaje mi się że wszystkie są twin jeśli chodzi o benzyne.
Diesel jest 3.0 jedna turbina(245) i bi turbo oznaczenie 4.0d(306)
benzyna to 5.0(407) 6.0(544) 3.0(320) a nie wiem ile km ma oznaczenie 4.0
750 ma chyba motor 4,4 V8biTutbo a 740 coś 3.0 !? hm ok 300KM hmm
http://www.bmw.pl/pl/pl/newvehicles/...ical_data.html
bagażnik mały hmm to samochód reprezentacyjny i ma się zmiescić walizka i skrzynka z Johny Walker