Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Dołożenie elektrycznych i podgrzewanych przednich foteli.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    czarek ale przekażniki o których mówisz to chyba tylko do grzania tylej sofy :D
    co do grzania przodu a jak z fotelem pasażera też nie grzeje? może poprostu mata grzewcza jest uszkodzona i dlatego nie grzeje ?

Początkujący Użytkownik Awatar Johnny735
    BMW
    e32 735iA
    U mnie fotel pasażera to samo cisza, dzwoniłem do kolesia od którego je brałem i zapewnia, że grzanie działało. Załóżmy, że maty są dobre jakieś propozycje?

Zaawansowany Użytkownik Awatar benyhp
    BMW
    e32 m30b30 1991
    Ja się podepnę, otóż mam pod fotelem wtyczkę taką dużą białą. Fotel pasażera działa, ale kierowcy nie wiem jak wpiąć, bo w nim jest pamięć i od spodu są 3 różne wtyczki, jedna ma mase pinów małych, i dwie podobne jak od przycisków np opuszczania szyb. Jak to podpiąć? Dodatkowa wiązka? Gdzie taką dostać? Może macie jakiś schemat co do czego i sam będę w stanie taką wiązkę zrobic?

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    mhm czyli niemasz jak pod modół podłączyc zasilania była taka przejsciowka ale gdzie ja dostać to Ci nie powiem bo nie wiem moja umarla smiercia tragiczna

BMW
    e32 m30b30 1991
    ehh....ktoś jakieś pomysły?:(

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    beny poprostu nie masz kawałka wiazki żeby podpiac sie (fotelel z pamiecia wymagaja odpowiedniej wiązki tzn kawałak wiazki wpiętej w ta biała wtyczke i dopiero analogicznie do fotelea lusterek zew i kolumny jesli jest w prądzie)

BMW
    e32 m30b30 1991
    Dobra. Mam schemat, jak pociągnąć potrzebną wiązkę...ale potrzebuję waszej pomocy. Wszystko jest niby jasne, ale jednak nie tak bardzo. Oto rozpiska trzech wtyczek:

Pytania:
    1. Co to jest pamięć lusterek, i np jak jest to tutaj wypisane kilka razy to skad wiem ktory kabelek do którego?
    2. Co to backup switch?
    3.Jeżeli chodzi o silnik lusterka to ponownie - skad wiem ktory do ktorego kabelka? czy to nie ma znaczenia?
    4. No i ogólne wskazówki moglibyście mi dac? Jest możliwość, ze znajdę np pod plastikiem głośnika w nogach gotowe wtyczki?

BMW
    e32 m30b30 1991
    Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc?

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    pamiec lusterek dziala analogicznie do pamieci foteli, tzn masz do wyboru 3 pamieci i w zaleznosci od tego jak ustawisz lusterka to po nacisnieciu przyciskow pamieci, lusterka tez sie beda przestawialy, podobnie jezeli chodzi o elektryczne ustawianie kiery.
    co do przewodow, to zeby zlokalizowac na szybko ktory gdzie, proponowalbym zdjac wklady lusterek i zobaczyc gdzie jaki kolor jakiego przewodu jest wpiety

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 m30b35
    Blog
    1
    mam padnieta mate na 100 procent jak dobac sie do fotela ay cos tam po lutowac

Uprawnienia umieszczania postów