-
Vip
Vip
czarek ale przekażniki o których mówisz to chyba tylko do grzania tylej sofy :D
co do grzania przodu a jak z fotelem pasażera też nie grzeje? może poprostu mata grzewcza jest uszkodzona i dlatego nie grzeje ?
-
Początkujący Użytkownik
U mnie fotel pasażera to samo cisza, dzwoniłem do kolesia od którego je brałem i zapewnia, że grzanie działało. Załóżmy, że maty są dobre jakieś propozycje?
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja się podepnę, otóż mam pod fotelem wtyczkę taką dużą białą. Fotel pasażera działa, ale kierowcy nie wiem jak wpiąć, bo w nim jest pamięć i od spodu są 3 różne wtyczki, jedna ma mase pinów małych, i dwie podobne jak od przycisków np opuszczania szyb. Jak to podpiąć? Dodatkowa wiązka? Gdzie taką dostać? Może macie jakiś schemat co do czego i sam będę w stanie taką wiązkę zrobic?
-
Zaawansowany Użytkownik
mhm czyli niemasz jak pod modół podłączyc zasilania była taka przejsciowka ale gdzie ja dostać to Ci nie powiem bo nie wiem moja umarla smiercia tragiczna
-
Zaawansowany Użytkownik
ehh....ktoś jakieś pomysły?:(
-
Vip
Vip
beny poprostu nie masz kawałka wiazki żeby podpiac sie (fotelel z pamiecia wymagaja odpowiedniej wiązki tzn kawałak wiazki wpiętej w ta biała wtyczke i dopiero analogicznie do fotelea lusterek zew i kolumny jesli jest w prądzie)
-
Zaawansowany Użytkownik
Dobra. Mam schemat, jak pociągnąć potrzebną wiązkę...ale potrzebuję waszej pomocy. Wszystko jest niby jasne, ale jednak nie tak bardzo. Oto rozpiska trzech wtyczek:

Pytania:
1. Co to jest pamięć lusterek, i np jak jest to tutaj wypisane kilka razy to skad wiem ktory kabelek do którego?
2. Co to backup switch?
3.Jeżeli chodzi o silnik lusterka to ponownie - skad wiem ktory do ktorego kabelka? czy to nie ma znaczenia?
4. No i ogólne wskazówki moglibyście mi dac? Jest możliwość, ze znajdę np pod plastikiem głośnika w nogach gotowe wtyczki?
-
Zaawansowany Użytkownik
Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc?
-
yazg.o.t.
Vip
pamiec lusterek dziala analogicznie do pamieci foteli, tzn masz do wyboru 3 pamieci i w zaleznosci od tego jak ustawisz lusterka to po nacisnieciu przyciskow pamieci, lusterka tez sie beda przestawialy, podobnie jezeli chodzi o elektryczne ustawianie kiery.
co do przewodow, to zeby zlokalizowac na szybko ktory gdzie, proponowalbym zdjac wklady lusterek i zobaczyc gdzie jaki kolor jakiego przewodu jest wpiety
-
Zaawansowany Użytkownik
mam padnieta mate na 100 procent jak dobac sie do fotela ay cos tam po lutowac
Uprawnienia umieszczania postów