-
Doświadczony Użytkownik
Sterowanie centralnego zamka, jak podłączyć itd...
http://allegro.pl/show_item.php?item=1451265949
kupiłem sobie takie cuś. Czy będę miał jakiś problem z podłączeniem tego? Gdzie znajdę kable, żeby zamontować tą centralkę? W E32 zamki są elektryczne czy pneumatyczne?
-
Zaawansowany Użytkownik
pod tylna kanapa masz modól i trzeba sie wpiac w dwa kable sugnałowe otwarcia i zamkniecia zamki sa elektryczne
-
Początkujący Użytkownik
Sterowanie dochodzi z modułu komfortu i dochodzi do siłownika, jest elektryczne. Sterowanie jest pod tylnią kanapą i za głosnikioem w nogach kierowcy. Musisz dokładnie poszukać info.
-
Zaawansowany Użytkownik
bylo to gdzies na forum po szukaj
-
Doświadczony Użytkownik
Niestety nie moge tego znalesc... Gdzie mam szukac przewodow do ktorych mam wpiac centralke?
-
Leszek VIP
Vip
Witka
Podpinałem podobną do swojej ,ja mam zamontowaną koło głośnika w nogach kierowcy ,a wpinałem się w wiązkę wchodzącą w drzwi ,dokładnie nie pamiętam w które przewody ale jak będziesz zalnteresowany ,zrobię foto co i jak
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik
Kafarek czytalem to, i dupa nie moge znalesc tego modulu. Rozebralem sobie drzwi i pomalu sie wpinam. Otwieranie i zamykanie juz dziala, bede musial jeszcze pomyslec nad oryginalnym alarmem, orientujecie sie ktore to moga byc przewody w drzwiach?
-
Zaawansowany Użytkownik
kolego podłącz od razu sobie dodatkowy przekażnik i wepnij sie w przewody od czujnika klamki.Kiedy otworzysz auto z pilota automatycznie zapali ci się oświetlenie wnętrza.
-
Początkujący Użytkownik
Kolory kabli wychodzących z drzwi kierowcy (po zdjeciu maskownicy głośnika w nogach kierowcy):
Biały z zielonym paskiem - sygnał zamknięcia
Biały z czarnym paskiem - sygnał otwarcia
pozdro
Uprawnienia umieszczania postów