Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Re re jeszcze raz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    witam ponownie :D

chyba masz jakies inne soczewki ,lub wogole inne wnetrze a moze wydaje mi sie..ostatnio za duzo pracuje :razz:
    Siemka Co rozumiesz inne soczewki i inne wnętrze. Zaczynam sie martwić że coś się nie zgadza. 8/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Zgadza się, że są inne soczewki. Dopiero kilka dni temu w nocy dostrzegłem, że....
    Mam biksenon. Jak zmieniłem światła z długich na mijania została jeszcze taka posłona i dopiero po chwili się opuściła. Okazuje się, że w socewce jest jakiś mechanizm, który przełącza na światła długie. Czyli świeci całą soczewką. Postaram się kiedyś zrobić zdjęcia jak to w nocy wyglada na jakiejś ścianie. :papa:

7ka
    Gość
    a jednak mam oko ;)

wiem jak to dziala...mialem okazje zobaczyc to u Adama , fajny bajer..

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Jarecki
    Zgadza się, że są inne soczewki. Dopiero kilka dni temu w nocy dostrzegłem, że....
    Mam biksenon. Jak zmieniłem światła z długich na mijania została jeszcze taka posłona i dopiero po chwili się opuściła. Okazuje się, że w socewce jest jakiś mechanizm, który przełącza na światła długie. Czyli świeci całą soczewką. Postaram się kiedyś zrobić zdjęcia jak to w nocy wyglada na jakiejś ścianie. :papa:
    Ja rozbierałem leflektory to też się zdziwiłem że jakas dziwna blaszka jest przy soczewkach i też zauważyłem że po wyłączeniu długich poświata obada po chwili.. jednak to chyba jest taki prowizoryczny bi-xenon, bo jak widziałem kiedyś soczewki z chyba X5 to tam wydać bylo co i gdzie do czego służy i blaszka była całkiem inna i większa ble ble ble :)

Uprawnienia umieszczania postów