Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
...
Prezes jemu pewnie chodzi o moje E32. ale o *** to już nie wiem. Pewnie boli go że ma tylko 730i w biednej wersji.Widać odrazu że głupi i nawet nie wie co to trójnik i po co jest. Ale on jak by takie coś robił to napewno by tu coś zalepił jakąś dziurkę wyciął ręce se przy okazji posklejał i ze skórą później oderywał nagrzebał by sie cały dzień pop*** że później ładu było by ciężko dość i itak by nie działało. Dlatego nie zwracam uwagi na jego 730i
...
i rodzina przebije cie wieloma boleściami ponieważ ja mam fabryczny duży zbiornik i pompke do spsikiwania lamp i manetke z S-em i teraz nie bedziesz mógł usnąć że ty nie masz bo masz tylko 730i na które powinieneś położyć łyżkę jednej z tych koparek co miałeś w podpisie kiedyś i docisnąć żeby sie aż złamało.
KaczyDJ,
co to za belkot uskuteczniasz? cos sie tak zaberzyl? po co obrazac i wyzywac ludzi, nawet jezeli ktos ma "biedne", w porownaniu z Twoja wersja Lang, e32 nie znaczy, ze ma sie nie odzywac.
Nie wiem jak Rodzinabmw, ale ja juz nie moge zasnac ze nie mam S-ki i i duzego zbiornika. Wyluzuj deko z tym cisnieciem po ludziach, bo znajomych Ci od tego nie przybedzie