Powinieneś mieć dwie osobne kostki do tych pompek jak nie masz to poszukaj przy wiązce z której wychodzi wtyczka do pierwszej musi być a jak nie to ucięte ale też bedzie widać a jak masz dwie kostki tylko chcesz podpiąć jedną pod dwie pompki to owszem obie zadziałają naraz.
Płynu idzie dużo jak masz oryginalną pompke bo jest bardzo wydajna i wytwarza duze ciśnienie jak mały karcher :D Dużo psiuka dużo ubywa no nie.
a na zwykłych pompkach do szyby to normalnie mniej i słabiej psiknie i ubędzie też nie dużo.
Post wyżej napisałem że podejżewam iż te dysze pochodzą z E38 a u nas kolega z forum musiał dorobić spryski o xenon w E38 i dal filmik może go znajde i zobaczysz jak tam psiuka i wtedy bedzie jasne też czemu tyle płynu idzie.
Masz to samo co u prezesa. http://www.youtube.com/watch?v=VV4v8S5zZgw
Pompka szyby ma tylko podać płyn na nią zwilżyć a reszte roboty robi wycieraczka na lampie wycieraczki nie masz stąd ciśnienie musi być wysokie żeby reflektor wogule się wyczyścił i na takim jak widać sporym ciśnieniu rzeczywiście się coś może umyć a na ciśnieniu jak z dysz na masce mycie lamp będzie mniej efektywne bo ciśnienie bedzie zbyt małe żeby zmyć brud a mechanicznego wspomagacza w formie wycieraczki też nie ma chyba że sobie zrobisz psiukniesz a w razie co ściereczką przetrzesz a płyn już bedzie podany :D
Kurz czy pył albo świeży śnieg podczas śnieżycy co zalepi lampu pompka od intensywnego zmyje gorszy bród muchy czy coś już napewno nie. Wogule według mnie to jest mało potrzebne bo czy mocna czy słaba pompa to dobrze i tak nie umyje żadko urzywam lampa sie zabrudzi to myje cały samochód. Jedynie według mnie to się przyda jak właśnie śnieg zasypie mi lampy to je sobie szybko spłukam i nie musze nawet wysiadać ale podczas takieś śnieżycy i tak sie zaraz zalepią płyn sie skończy i wiadomo co dalej..
No to jak dysz nie ma to problem nowych raczej sie mało opłaca kupić a używek nikt nie sprzeda chyba że ma połamany zderzak jak byś miał komplet że żeczywiście wystarczy podpiąć to ok. A kosztować sie nie opłaca na pierdoły masz tak jak ja :D że każde 100zł robi różnice i w moim przypadku to dopiero za jakiś czas jak niebede miał co robić z kasą to zajme sie tym co niekoniecznie mi jest potrzebne :P