Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Idealne E31 840 za free!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    czyli zaplaci calosc i wysle wlasna lawete jesli umiem czytac... doda tez 3.9% prowizji paypala chyba ale jesli sie myle to mnie poprawcie

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Heh ok wszystko dokładnie wyjaśnione nie chce mi się już nim pisać.. debil by się na to nabrał, taka A klasa w GB jest 2x tańsza.. Zgłaszać chyba też nie ma po co, no bo raczej nic z tym nie zrobią.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Pewien wkurzony komisiarz odesłał już skan nadania Western Union żądanej kwoty na rzecz agenta transportowego takiej "Shipping Company" wypełniając odpowiednio wszystkie pola druku wedle należnego schematu: Nadawca: ... wam w .... Zamieszkały: Wyp.... Miasto: Wych...ków Wielki

Możesz pójść tą samą drogą, jest szansa że panom oszustom w końcu się znudzi po tym jak podejmą kilka prób wypłacenia pieniędzy na druk przelewu z takimi danymi.

:D
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Nie patrzcie na maile w obccych językach.Handluję sobie telefonami i jak tylko jakis jest powyżej 1000zł to takie maile mam codziennie i to w kilku językach,to są automaty zbierające dane,wystarczy poszperać w google;)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów