Witam - polowałem i mam 745i z 2001 w dobrym stanie :)
Witam - polowałem i mam 745i z 2001 w dobrym stanie :)
Witamy , może rozwiń się trochę , napisz coś o sobie i o aucie
To się nazywa wrodzona skromność :-)
Coraz częściej zaczynają się pojawiać e65/66 , pewnie dlatego że cena jest bardziej przystępna niżeli jeszcze rok- dwa temu.
Może kiedyś dojedzie do tego że będzie więcej e65 niżeli e38 :)
Było by fajnie , bo jednak oczy ten samochód nadal cieszy pomimo swych latek
Aha gratulacje :P
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
Witam - bo ja trochę wstydliwy jestem .. ;)
ale do rzeczy - od dłuższego czasu chciałem już kupić drugie auto z większym silnikiem. Na początku amerykańskie - ford mustang czy coś w tym stylu z silnikiem 5,7 HEMI, ale dostępność części i serwisu mnie zniechęciła. Potem kolega podsunął mi auta niemieckie - porównywałem A8, S500 i 7. Audi mi się nie podobał, mercedes zbyt ostentacyjny, BMW mi się spodobało z wyglądu - właśnie buda E65, a zwłaszcza środek - dlatego wybrałem E65 a nie E38. Na swoje auto natrafiłem po krótkich poszukiwaniach na śląsku, auto wizualnie ok, z jazdy i słuchu też. Kupione od prywatnej osoby (starszej) która z racji problemów zdrowotnych i co za tym idzie finansowych chciała się go pozbyć. Jeżeli chodzi o pozostałe auta to mam 3 letniego focusa 1,8 tdci którego nie sprzedam bo mam od nowości, więc BMW miało być autem na wypady, ale fajnie się tym jeździ także focus stoi... i tyle :)
Dzięki za gratulacje :)
a myslisz o przekladce?
Ostatnio edytowane przez PIRATTO ; 08-03-2011 o 22:23
Pozdrawiam..
Witaj w naszych skromnych progach...
Powitać serdecznie na forum :) Kolego zapodaj fotki :D
W I T A M kolejne e65 - jakieś foteczki byś pokazał - moze znamy to auto jak jest ze Śląska :P
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
witam pozdrawiam
moje bmw e38