Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: Ile za pobicie czy moze lepiej do sadu??

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Pobicie chłopaka to głupi pomysł jak nie kretyński! skonczyły się czasy że mozna było wlać publicznie dziecku bo rzycił kamieniem w szybe itp. Dziś za uderzenie dziecka można sobie narobić mega problemów. Lepiej to załatwić sądownie. Popieram całą wypowiedz JointoVicz a zwłaszcza od słowa PANOWIE (zwróć uwagę na duże litery).

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Ja jestem za tym, żeby doprowadzić do sprawy w sądzie, a sąd poprosić o wymierzenie kary w postaci pracy społecznej.
    Przed kumplami strugał pewnie cwaniaka, że Cię pobił, a teraz zrobi z siebie pośmiewisko(wśród tych samych kumpli), że za karę musi miasto sprzątać.
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Z00FY
    Gość
    Masz grupę inwalidzką ale jesteś takim samym człowiekiem na podobnych prawach. Uratuje Ci honor podanie gościa na p.. ? Jeśli masz świadków i obdukcje to zapewne dostanie zawiasy ale co Ci to da - jedynie może odwrócić się przeciwko Tobie? A tak chociaż kasę wyciagniesz a gościa to już zastanowi ,że otarł się o dość cięzkie przestępstwo i mógł za to beknąć. Za pobicie nie jest sprawa wstrzynana z urzędu, jakieś głupoty tu piszecie.. Nawet za pocięcie nie jest.. Musi być obdukcja i wniosek. Elvis powiedz strzelił byś komuś w glowę patrząc mu w oczy z klamki za to ,że uderzył Cię z sierpa ? Musiałbym być w grubej desperacji. Posiadanie legalnie palnej nie jest dość proste w Polsce, są pewne uwarunkowania. Nie piszcie tu historii z filmów amerykańskich .Baseball wożę zawsze w aucie i kastet niejednokrotnie byłem z tym zatrzymywany ,żadnych konsekwencji, bo i o co ? Mieć a użyć to dwie różne rzeczy.

Rozumiem,że prawowici ludzie sprawiedliwosci przed sądem chcecie itd.. Nie wiem ile masz lat i jak wyglądasz ale 17 lat to dziecko. Odwetów nie ma sensu robić za takie pierdoły. Weź kasę i daj siana..
    Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 08-03-2011 o 10:20

To w odpowiedzi na post JointoVicza :

III Zasady uczestnictwa:

6. BMW 7 Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za treść i wartość merytoryczną prezentowanych na forum wypowiedzi.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    biorąc kasę skrzywdzisz matke nie jego. On zapewne groszem nie śmierdzi, a zapewnę był już karany za podobne występki wieć gdy Ty dołożysz swoje to pojdzie siedzieć, ale to i tak go nic nie nauczy. Wieć może lepiej poprostu zapomniec, przynajmniej nikt Ci nie bedzie groził itd.

(pre) Neo Katechu Men Vip Awatar hatecraft
    BMW
    735i - E38 FL Aut.
    Blog
    7
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    biorąc kasę skrzywdzisz matke nie jego. On zapewne groszem nie śmierdzi, a zapewnę był już karany za podobne występki wieć gdy Ty dołożysz swoje to pojdzie siedzieć, ale to i tak go nic nie nauczy. Wieć może lepiej poprostu zapomniec, przynajmniej nikt Ci nie bedzie groził itd.
    Zapomnieć? Żartujesz sobie?!? Widziałem już takie sytuacji -- sprawca będzie czuł się bezkarny! I możliwe że powtórzy pobicie, pewnie za namową koleżków, bo sobie wymyśli, że za pobicie NIC nie grozi. I że mamusia go uratuje, a ofiara pobicia przestraszy się i zapomni. I zacznie się wyzywanie od frajerów, tchórzy (żeby wymienić tylko najlżejsze obelgi) i gnębienie.

Ja osobiście zapraszam takich cwaniaków do ringu - sekundanci, rękawice, i porządny uczciwy sparing 1 na 1.
    Nie muszę wygrać każdej takiej walki, ale wystarczy że trafię gościa parę razy w pysk i wszyscy zobaczą, że nie pękam.
    Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...

Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
    G. K. Chesterton

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez Z00FY Zobacz posta
    Uratuje Ci honor podanie gościa na p.. ? Jeśli masz świadków i obdukcje to zapewne dostanie zawiasy ale co Ci to da - jedynie może odwrócić się przeciwko Tobie?
    Co za bzdury

Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    Wieć może lepiej poprostu zapomniec, przynajmniej nikt Ci nie bedzie groził itd.
    Co za bzdury
    Gra muzyka

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Z00FY Zobacz posta
    Masz grupę inwalidzką ale jesteś takim samym człowiekiem na podobnych prawach. Uratuje Ci honor podanie gościa na p.. ? Jeśli masz świadków i obdukcje to zapewne dostanie zawiasy ale co Ci to da - jedynie może odwrócić się przeciwko Tobie? A tak chociaż kasę wyciagniesz a gościa to już zastanowi ,że otarł się o dość cięzkie przestępstwo i mógł za to beknąć. Za pobicie nie jest sprawa wstrzynana z urzędu, jakieś głupoty tu piszecie.. Nawet za pocięcie nie jest.. Musi być obdukcja i wniosek. Elvis powiedz strzelił byś komuś w glowę patrząc mu w oczy z klamki za to ,że uderzył Cię z sierpa ? Musiałbym być w grubej desperacji. Posiadanie legalnie palnej nie jest dość proste w Polsce, są pewne uwarunkowania. Nie piszcie tu historii z filmów amerykańskich .Baseball wożę zawsze w aucie i kastet niejednokrotnie byłem z tym zatrzymywany ,żadnych konsekwencji, bo i o co ? Mieć a użyć to dwie różne rzeczy.

Rozumiem,że prawowici ludzie sprawiedliwosci przed sądem chcecie itd.. Nie wiem ile masz lat i jak wyglądasz ale 17 lat to dziecko. Odwetów nie ma sensu robić za takie pierdoły. Weź kasę i daj siana..
    Nie strzeliłbym chyba ,że w oboronie własnej ,pisząc o gnacie miałem na myśli żeby działał jako straszak.
    Prawda jest taka ,że gnojki muszą czuć respekt bo inaczej zawsze będa podskakiwać.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    MB E500 V8
    Blog
    1
    Moim zdaniem jak weźmiesz pieniądze to może cię oskarżyć o paserstwo tutaj byłbym ostrożny, załóż sprawę o odszkodowanie
    Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    Wlasnie dzwonili z policji ze sprawa idzie do sadu rodzinnego bo on jest nieletni wiec sprawy same juz sie chyba potocza ...

Uprawnienia umieszczania postów