Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Wątek: Ile za pobicie czy moze lepiej do sadu??

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    wystarczy gaz pieprzowy (Żelowy) bardzo fajna sprawa oczywiście jak policja pyta to jest na psy ;) osobiście poleciłbym Cobra ale sprzedawana tylko mundurowym (parę lat temu). Tak poza tym można Lagę (drewnianą) wozić przy fotelu kierowcy a jak policja pyta to po prostu do przytrzymania spadającej maski jest ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    A jesli chodzi o wpier... mu to mogl by miec zaraz ale ja jestem spokojnym czlowiekiem ale mam znajomych co chetnie by mu ... a jesli chodzi o sad to dostanie zawiasy pewnie i jakies zadoscuczynienie mi wyleci ze szkoly itd ale byl by plus ze inni by sie dowiedzili ze cos za to grozi i nie chodzili by tacy chetni do ...

ELVIS a auto amsz racje moglo stac kolo bloku ale tam stoi pare godzin dziennie nocuje u mnie pod domem ;)

a dawniej wozilem przy sobie przy siedzeniu rozsowany klucz do kol a gaz sobie kupie napewno ;)

ps ale musze powiedziec ze nie wiem co te gowniarze teraz jedza ze tacy rosna pewnie pasze dla swin dawniej zanajomi testowali :D
    Ostatnio edytowane przez krzysparco ; 07-03-2011 o 23:19

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    wiesz co nie liczylbym na to. wiesz co powiedzieli adwokaci ludzi którzy pobili mojego ojca? że jeden wypił 2 kartony wódki a drugi 3 kraty piwa i że sobie spali... zaraz poszukam materiałów w internecie

http://gazetaolsztynska.pl/Prokurato...-lekarza,72810

przepraszam pomyliłem się pół roku dostali

http://www.wykop.pl/link/197875/pol-...orego-lekarza/

http://gazetaolsztynska.pl/Wyrok-w-s...-lekarza,73206
    Ostatnio edytowane przez NegroEG ; 07-03-2011 o 23:19

Zaawansowany Użytkownik Awatar F75
    BMW
    E32 750i
    Blog
    1
    Każy medal ma dwie strony - sąd - kupe czasu, nerwów może też grożenia? Weźmiesz kasę to nastepnym razem tez cię obiją żebyś oddał . Twój wybór możliwości rozwinięcia sytuacji wiele. Pytanie jak mocno sie czujesz "umocowany" i jak mocno stoi szczeniak, zebyś problemów nie miał w momencie kiedy podejmiesz jakąś decyzje. Pozostaje życzyć właściwego wyboru

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Nie idź do sądu i nie bierz żadnej kasy - jego matka (to ona pewnie zapłacila by bo gówniarz pewnie u mamusi na utrzymaniu siedzi) jest niewinna i pewnie największym ciosem dla niej jest to jak wychowała syna. Rozprujesz się na niego to gówniarz dostanie zawiasy i będziesz miał regularnie rysowane auto znając życie.

Ja osobiście bym podjechał mu pod szkołę, zdjął pasa i nawpier... pasów w dupsko przy jego kolegach - gość będzie pośmiewiskiem u znajomych i nie rozwali się na Ciebie na komendzie bo też masz na niego haka ;) - dodatkowo, każdy inny gówniarz będzie się bał z Tobą zadrzeć.

Pamiętaj, czasem najłatwiej iść na łatwiznę ale nazwisko masz jedno

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez positiv ; 07-03-2011 o 23:41

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Z tymi kolegami to nie jest zły pomysł. Tylko trzeba poczekać aż sprawa ucichnie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Ty tutaj niewiele masz do zrobienia. Przyjechała policja, jest obdukcja a za pobicie jest sprawa karna wszczynana z urzędu. Chyba że coś się zmieniło, ale nie sądzę. A w układy żadne ja bym nie wchodził. Pójdziesz na rękę, i będziesz miał dopiero problemy. Matka przylazła bo sobie nie daje z nim rady, a to zawsze syn, jaki by nie był. Jeśliby nie było wcześniej zgłoszenia na policji, to faktycznie można by to było po cichu załatwic:) A teraz to lepiej odpuścic, przynajmniej na jakiś czas. Kobicie to powiedziałbym że nic nie mogę zrobic bo przyjechała na miejsce policja i sprawą zajmuje się prokurator. A ty nie chcesz kłamac, że nic się nie stało, bo jest 20 świadków. Trochę jej współczuj, że teraz to nie wiadomo jak z dzieciakami postępowac, że towarzystwo itd. Ale nic nie możesz zrobic. Takie jest moje zdanie.

Kiedyś jechałem autem ojca, stoję na światłach i widzę w lusterku, że koleś zaraz we mnie przyładuje. I to dobrą chwilę wcześniej, ale nie było dokąd czmychnąc, bo wszystkie pasy zajęte. No to czekam. No i bum. Ten prosi, żeby nie wzywac policji, bo go matka za..bie, że napisze oświadczenie i jutro do PZU. I tak bardzo prosił. Dobra, nazajutrz ojciec poszedł do PZU, gówniarz przyszedł z matką, a ta jak kapcia na mojego tatusia rozdarła.... Żeby syna lepiej pilnował, że drogę zajechałem, że nie umiem jeździc, i to nie jest wina jej syna. Ojciec tego wysłuchał, a potem babę zjechał tak, że ludzie pouciekali. Bo też umie ryknąc. Wszystko zostało załatwione po naszej myśli, ale to był ostatni raz gdy pomogłem.
    monster_pl

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Ja na Twoim miejscu oddał bym sprawę do sądu.Jeżeli popuścisz to oznacza,że godzisz się z tym co się w dzisiejszych czasach dzieje i młody gówniarz dalej będzie czuł się bezkarnie.
    Nawet chyba Cię nie przeprosił???Nie polecam brania pieniędzy ani załatwiania tego po swojemu,okaże się,że jeszcze pogorszysz sprawę.Na Twoim miejscu oczekiwał bym od matki aby wymusiła na synu przeprosiny i zadość uczynienie dla Ciebie,jeżeli nie to sprawa do prokuratury.Nie możesz pokazać,że jest Ci to obojętne.Dzisiaj Ty,jutro kto inny...tak nie może być!!!!!
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Przykra sprawa kolego.
    Monster ma rację. Ty musisz utrzymywać, że to wszystko nie jest zależne od Ciebie i nic nie możesz zrobić aby wstrzymać Sąd.
    Mcguma napisał że ktoś inny może dostać ale jeśli odpuścisz gówniarzowi i nie będzie sprawy w Sądzie to może stwierdzić, że znalazł sobie ofiarę, która nigdy nic nie zrobi i będziesz miał częściej takie wypadki - czego oczywiście Ci NIE ŻYCZĘ.
    Ostatnio edytowane przez MariuszE38 ; 08-03-2011 o 08:29
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Panowie... ja z prawem mialem do czynienia nie raz... (glownie z wlasnej glupoty) ale jak on ma 17 lat to z urzedu przysluguje mu prawo NADZWYCZAJNEGO ZLAGODZENIA kary... za pobicie z kradzieza grozi mu wyrok 2 lata pozbawienia wolnosci w zawieszeniu na 5 lat! i to jest MAX jaki by dostal za pobicie CIebie i kradziez calej kasy:) a koledyz jak mowia wyzej auto bedziesz mial rysowane codziennie.. : / ALE! koles z wyrokiem dostaje z u\rzedu kuratora na 5 lat!!(5.5 roku dokladnie bo po zawiasach pol roku sadCIe "cicho" obserwuje:) ) czyli 5 lat zawiasow(jak przez 5 lat da komus w ryj idzie siedziec) a jak wiadomo ma 17 lat to zawiasy mu zejda w wieku 22-23 lat(ciekawe za ile by sie wyrok uprawomocnil) do tego wezmiesz sobie numer do jego kuratora i jak CI porysuja auto dzownisz do niego mowisz ze widziales go na ulicy i CI sie odgrazal i chlpak ma PRZESRANE bo kurator moze BARDZO pomoc i BARDZO szybko wsadzic do ciupy:) dostanie do zawiasow NAKAZ nauki na czas zawieszenia wyroku badz NAKAZ podjecia sie pracy zarobkowej:) zakaz opuszczania kraju bez zgody kuratora ITD! wiec Panowie "zawiasy" to nie TYLKO zawiasy:) chlopak bedzie karany za pobicie:) zadna ochrona nawet w tesco go nie przyjmie:) na taxi na sraxi nigdzie nie pojdzie bo bedzie KARANY :P a wyrok za pobicie(nawet w zawieszenu) to nie wyrok za kradziez batonika:) takze kolego:) moim zdaniem IDZ do sadu i obsmaruj mu dupe:) skoro dostales za nic:) to CZEMU NIE DOCHODZIC SWOICH PRAW? I BAC SIE 17 LATKA?:) ten mlody leb po tych sprawach wynajmowaniu adwokatow stresie itd na bank zmadrzeje troszke i bedzie mial dosyc Ciebie i taxowek:) takie moje zdanie:) w sadzie powiesz jeszcze ze boisz sie o swoje zycie i zdrowie(bo mozesz tak powiedziec a nawet - POWINIENES!) i jak cokolwiek sie stanie Tobie lub Twojej rodzini czy 7er :) idziesz na policje badz dzwonisz do jego kuratora i chlopak ma powazne problemy:) na chlopski rozum:) jak uslyszy wyrok (oby 2/5 chociaz nic CI nie ukradl... ale mozesz powiedziec ze mial COKOLWIEK w dloniach wtedy to nie zwyjkle pobicie a ZBRODNIA i na bank dostanie 2/5:) nawet jak mial pek kluczy - niebezpieczne narzedzie:) ) to da sobie spokoj z odgrazaniem i nasylaniem kolegow:) po sprawie mozesz tez wziac jego matke na bok i powiedziec wprost:) ze jak ta sprawa sie nei z\skonczy tu i teraz to gowniarz idzie siedziec i masz naprawde taka mozliwosc go wsadzic:) tyle ode mnie:)

PANOWIE:) TO FORUM PUBLICZNE!!! KAZDY MOZE TO CZYTAC NAWET 50 POLICJANTOW A WY NAMAWIACIE DO POBICIA CO TEZ JEST KUZWA KARANE!!!!! MYSLCIE!!!!

DO MODOW I ADMINOW:
    pousuwajcie do jasnej K te posty ktore niczego nie wnosza do dyskusji a moga przeszkodzic w samej sprawie!(jakby chlopak sobie to skopoiowal i dostal za pol roku bedzie nasz kolega mial problemy!!!!!) MYSLEC!

pozdrawiam! i zycze powrotu do zdrowia!

Uprawnienia umieszczania postów