Aj te Kasie :D
Piekna jest ta twoja 7er pamietam ją ze Ślesina czuć dosłownie nowoscią
Panowie jak ktos chce zobaczyć jak wygląda naprawde 7er przy przebiegu ok 200tkm zgłoscie sie do kolegi zmieni to troche wasz swiatopogląd :D
Aj te Kasie :D
Piekna jest ta twoja 7er pamietam ją ze Ślesina czuć dosłownie nowoscią
Panowie jak ktos chce zobaczyć jak wygląda naprawde 7er przy przebiegu ok 200tkm zgłoscie sie do kolegi zmieni to troche wasz swiatopogląd :D
Ostatnio edytowane przez Leon740i ; 16-05-2012 o 12:59
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
Dzięki Leon na dzień dzisiejszy przebieg 173tyś km.. mam ją rok i 6 miesięcy przy zakupie miała 147tyś więc jak by niebyło przy wekeendowym używaniu troszkę nakręciłęm...
Uploaded with ImageShack.us
DZUDA obowiązkowo!! o 6tej ruszam mam jakieś 680km więc myśle że jak dobrze pójdzie to o 15tej będziemy po pierwszym...ah ty napewno nie przecież przyjeżdzasz w czwartek!!![]()
Hehe,no ja już jutro startuje ale będę oczekiwał na Ciebie ze schłodzonym browarkiem :p
Śliczna, piękna bunia, o Jezu, coś wspaniałego!
Bardzo ladne autko pozdrawiam!
Koledzy i koleżanki ponieważ sezon dla mojej buni już się zaczął w skrócie opiszę nowe zabiegi również z myślą o zloćie
Nowe oponki na tył (Falken) , w tej chwili stoi u lakiernika (polerka) oraz kontrola, zdjęte listwy z drzwi,naszczęście zdrowizna.. Czyszczenie i konserwacja skór..Zdjęcia wkleję po zakonczeniu prac
Myślę ze nic nowego nie wniosą..ale zeby nie było..
Ładny egzemplarz !! miłego uzytkowania;)) Pozdrawiam
Ja nadal twierdze że to najlepiej utrzymane e38 na forum - widziałem ,siedziałem ,jechałem, piłem
Do zobaczyska w Ślesinie :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!