Witam ..............
ciekaw jestem stanu twego samochodu, jak tyle kasy Cię kosztował. Pewnie nie naganny stan będzie, i ciekawi mnie jakiem masz wyposażenie?
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
a nawet nie zwróciłem uwagi ^^ zmęczony po spacerze po starym mieście byłem napewno ;)
Mam na imię Wiktor ale zalogowałem się imieniem mojej dziewczyny, bo imię Wiktor było już zajęte. Śledzimy to forum wspólnie, na zlot też wybieramy się razem ( już wpłaciliśmy ). Szukamy znajomych z okolic Trzciela w woj. lubuskim, którzy posiadają BMW E 38. Zdjęcie Kasi już dodajemy. Kasia dziekuje wszystkim za życzenia z okazji Dnia Kobiet. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Wiktor82 ; 25-03-2012 o 11:09 Powód: Nie zakładaj nowych tematów, tylko wklejaj do swojego.
No i aktualizacja fotek wreszcie sie robi![]()
Witam zaktualizowałęm stronę oto parę nowych fotek proszę o opiniefotki na pierwszej stronie
![]()
No super się prezentujekasia też hihi:D
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
Witam.........
Widzę, że identyczny kolor i ten sam felunek co na mojej:-) Pozdrawiam!
Witam wszystkich!!Zlot za pasaem więc małe zbiegi:
-kosmetyczne: polerka + jutro kąpiel odkurzanie i woskowanie ręczne, nowy dywanik do kufra, ringi w lampy
-techniczne: nabicie klimy + odgrzybienie, wymiana oleju filtrów, wymiana końcówki drążka, wachacza górnego lewy przód, wymiana pasków, wkładów lusterek (ori się rozlały)wymiana cięgna regulacji świateł,odmy, renowacja felg +nowe obówie przód(Falken) nowy akumulator, został jeszcze wentylator klimy ale to temat na przyszły miesiąc..
[IMG=http://img560.imageshack.us/img560/4623/dsc06057b.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
TROSZKĘ CZASU I CENTÓW POSZŁO ALE OBOWIĄZEK MÓSI BYĆ
A tu nowy dywanik tylko napoje nie takie...jutro będą!!
Ostatnio edytowane przez Wiktor82 ; 22-06-2015 o 18:21