-
Zaawansowany Użytkownik
nie ale w sumie zaraz moge sprawdzic ;) a co jesli sie podnosi i co jesli sie niepodnosi
-
Zaawansowany Użytkownik
jak podnosi to akumulator jest sprawny pod warunkiem ze pedal miekko wchodzi( jesli tak to zacznij od wym zaworow)
jesli nie podnosi sie to zacznij od akumulatora
albo podjedz do kogos kto sie zna i niech sobie ponaciska to ci powie.
-
Zaawansowany Użytkownik
mhm powiem Ci tak na przeglądzie facet mi mówił że SERVO do wymiany ja do niego pokaż mi servo w tym aucie on pod maske a tu zonk. U mechanika stwierdzili pompa hamulcowa dobra zamiawiam inna dalej to samo na szczęście nie jest gorzej. Zdążyłem się przyzwyczaić do tego jak działa u mnie hamulec ale miło by było to zlikwidować. W Elblągu raczej wątpię żeby któryś z mechaników wiedział co to za wynalazek jest w tym 7er i ja sam do tego chyba szybciej dojdę niż któryś z nich oczywiście pod waszym przewodnictwem ;) ogólnie hamulce są sprawne tylko tak jak pisałem wcześniej działają z opóźnieniem gdy użyje się większej siły
-
Zaawansowany Użytkownik
:) a ja bylem 3 lata temu na wakacjach w lidzbarku warminskim i krynicy :) , wtedy bym ci zobaczyl
-
Doświadczony Użytkownik
No to musisz sam działać, skoro specjaliści się nie znają.
-
Zaawansowany Użytkownik
A Kto powiedział że w Elblągu są specjaliści? Owszem są ale do Swapa za 500zl chyba na wymianę klocków można iść chodź zajmuje im to czasami 5 dni razem z wymiana pompy hamulcowej
-
Zaawansowany Użytkownik
http://allegro.pl/serwo-hamulcowe-bm...509499679.html
masz tu komplet z tym ze w innym miejscu musialbys zamontowac akumulator, tak jak w 750
-
Vip
Vip
Zestaw może i dobry ale uważałbym na tego sprzedającego gdyż mam z nim nieprzyjemne doświadczenie.
Uprawnienia umieszczania postów