Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Witam wszystkich

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Wciąż siedzisz w Lagos ??
    Gra muzyka

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 Z3
    Tak, wciaz w Lagos.... Bylem chwile w Polsce, ale moj szef kazal mi pozalatwiac pare spraw, a pozniej namieszal i kazal jak najszybciej przyjechac.

Mialem doslac zdjecia, ale virus wtargnal do komputera, i stracilem wszystko, takze zdjecia. Ale zrobie nowe....

Na koniec czerwca wracam do Polski na 6 tygodni, musze sie zajac maja E38, bo stoi ponad pol roku.

Pozdrowienia dla wszystkich wlascicieli BMW...

-----------------------------------------------------------

W odpowiedzi dla NegroEG:
    Nigeria to ciekawy kraj. Odkad znaleziono rope, wszystko sie chyba tutaj zmienilo. Nowe inwestycje, nowa stolica zbudowana od podstaw, nowe samochody, nawet te najdrozsze - BMW terenowki o najwiekszych pojemnosciach, 5 i 7 tez o najwiekszych pojemnosciach, BMW Z-tki, nowe Mercedesy G nawet w wersji AMG, Toyoty Land Cruiser Prado... I to wszystko w benzynie, i w najbogatszej wersjii... Sa ludzie, ktorzy lataja samolotem ze stolicy do Lagos codziennie (800 km), bo tu pracuja...
    Niestety to wszystko nie oznacza, ze nie ma biedy, bo jest jej bardzo duzo... Dysproporcje sa olbrzymie...

Jestem w Lagos, bo 200 km dalej (Omotosho) nadzorujemy budowe elektrowni gazowej. Robia to Chinczycy, i troche po chinsku, wiec ich pilnujemy. Niestety miejsca nie wybieralem... Raczej nie wolno nam chodzic po ulicach ze wzgledu na bezpieczenstwo... Ale sa lokale, centra handlowe, gdzie nie ma z bezpieczenstwem problemu... Mnie sie tu nawet podoba, ale nie mozemy jezdzic autkami...
    Nigeria przypomina mi sie czasy w Polsce - poczatek lat 90. Tu jest bardzo podobnie.....

Porobie troche zdjec, bo niestety poprzednie stracilem wraz z utrata danych z komputera (virus).

Czekam na powrot do Polski w czerwcu, bo chce sie zajac moja 7. Za dlugo stoi, bidulka w garazu, pewnie tarcze hamulcowe przyrdzewialy, i bedzie problem, ale zobaczymy... Jak bylem niedawno na chwile w kraju, to sobie siadlem w niej. Ale to fajny wozek. Uwielbiam go... Kolega kupil sobie 5-tke, 525, 2005 rok. Przewiozl mnie, no nawet fajnie chodzi, ale .....
    7 to 7.... Choc wszystko to kwestia gustu...

Pozdrowienia ze Srodkowej Afryki
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 14-05-2011 o 19:48 Powód: Połączenie postów

Uprawnienia umieszczania postów