Witam. Chciałem zapytać, czy w E38 była w opcji lodówka?
Mam na myśli taką jak jest np w E32 w miejscu podłokietnika, nie taka jak w E32 high line, czy E38 L7.
Witam. Chciałem zapytać, czy w E38 była w opcji lodówka?
Mam na myśli taką jak jest np w E32 w miejscu podłokietnika, nie taka jak w E32 high line, czy E38 L7.
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 14-07-2011 o 09:01
Tak była :)
Gra muzyka
Oczywiście że była. Znajdowała się za tylnym podłokietnikiem w miejscu worka na narty. Była to oczywiście opcja dodatkowa;)
Cholera więc pewnie raczej nie do dostania, prawda? Czy zdarzało się, że ktoś sprzedawał?
była, była
tylko gdzie teraz taką dostać żeby zamontowac u siebie ;p
jakieś 2 latat temu widziałem jedną na allegro ale ostatnio nic ;(
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Jakoś 3 miesiące temu była na allegro. A potem chyba sylwek7 sprzedawał. Da się dostać ale temat nie jest łatwy
Chętnych więcej niż owych lodówek na rynku wtórnym. Łącznie ze mną ;)
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Była, była... ale cena... 1800zł...
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Może ktoś coś ciekawego wymyśli w tej kwestii??? Sam planowałem taki projekt. Może nie od razu z agregatem i freonem ale na zasadzie działania lodówek turystycznych ma prawo bytu...W bagażniku można zrobić szczelną komorę, klapkę od rękawa dostosować(uszczelnić) jako zamknięcie i wszystko ładnie obić ori wykładzinką od strony kufra i będzie lepiej wyglądać niż ta z opcji (plastikowy niesymetryczny klocek).
a może gotowe lodówki pod wymiar i jakoś ładnie to upchnąć na przykład taka allegro z tym że trzeba by dokładne pomiary porobić zrobić patent i za 400zł sprzedawać na allegro? co o tym sądzicie? ^^