Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Uwaga na tą e32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Na zdjęciach wygląda naprawdę ładnie, napewno znajdzie się jakiś młody chłopak co wejdzie w taki szajs, no ale przynajmniej może jakiś "chętny" pierw przeczyta ten temat.

Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Szkoda, odbiliście chociaż koszty dojazdu za stan niezgodny z opisem i ustaleniami?
    Moje zdanie jest takie, że jak się jedzie to na własną odpowiedzialność. Każdy może np. podjechać do auta 50 km, powiedzieć że zrobił 500 i liczyć na zwrot kasy. Nigdy nie wiemy na kogo trafimy - zwłaszcza jeśli nie jesteśmy u siebię. Ja wiem, że fajnie jest sobie pokozakować, ale np. mój wujek (chłop 120kg, były zapaśnik) miał podobną sytuację (akurat on chciał odebrać pieniądze za usługę) i skończył 1,5 metra pod ziemią. Więc naprawdę polecam kilka razy się zastanowić zanim będziemy wyczyniać jakieś cuda na nieznanym terenie (bo jaką masz pewność czy facet od którego chcesz kasę nie ma pistoletu czy chociażby noża za pazuchą - jeśli też masz to marne szanse, że zdążysz wyjąć pierwszy)
    Ostatnio edytowane przez positiv ; 07-03-2011 o 01:02

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Jeśli to jest adresowane w moją stronę to dziękuję za troskę.

Jeździmy po auta już kilka lat, także nie ma się co pouczać.

Jeśli adresujesz to do szerszego grona to od tego jest telefon żeby przed wyjazdem ustalić pewne sprawy, a reszta jest już kwestią tego jak kto dysponuje własnym czasem i pieniędzmi.

1.5 metra pod ziemią skończy każdy z nas, pewność można mieć tylko co do siebie, a czy warto być w życiu popychadłem to już wybór każdego z osobna.

Tyle z mojej strony, udanych zakupów Panowie.
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów