Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Uwaga na tą e32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Gdy oglądam te trupy, to zaczynam żałowac, że sprzedałem swoje 735 jakieś 3-y lata temu:( Sprzedałem za coś ok. 6900 (do Krakowa Zoofy:)), a dzisiaj za te pieniądze to takiej 735 nie da rady kupic. W dobrym stanie oczywiście, bo można i za 3000 znaleźc, tylko że to już nie są auta tylko padlina.
    monster_pl

Z00FY
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez monster_pl Zobacz posta
    Gdy oglądam te trupy, to zaczynam żałowac, że sprzedałem swoje 735 jakieś 3-y lata temu:( Sprzedałem za coś ok. 6900 (do Krakowa Zoofy:)), a dzisiaj za te pieniądze to takiej 735 nie da rady kupic. W dobrym stanie oczywiście, bo można i za 3000 znaleźc, tylko że to już nie są auta tylko padlina.
    To pewnie ją widziałem gdzieś chociażby przejazdem na ulicy , zawsze zatrzymuje się jeśli widzę e32 na ulicy. Sam szukałem w Polsce jakieś pół roku e32 ale skapitulowałem jadąc na Niemcy. Był to dobry wybór /niekoniecznie najtańszy ale kasa się wtedy nie liczyła zbytnio.

Nawet za 6.000 zł oglądałem wspomnienia po e32.. Przeciętne "polaczki" to straszni gnoje , którym brak kultury i szacunku do własnej osoby co dopiero do kupującego. Żyjemy w takim chorym państwie więc szanujmy się chociaż na forum.. Gdybym musiał robić awantury o niezgodny opis aukcji ze stanem faktycznym to pewnie teraz wyglądałbym zza #
    Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 09-03-2011 o 00:51

Uprawnienia umieszczania postów