Może serwis opon????
Może serwis opon????
pomysl na biznes? we wroclawiu na taxi jeździ uwaga! maseratti . gosc raz w tygodniu wozi biznesmena z wro do wiednia po normalnych stawkach jak w zwykłej taxi
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
I tankuje LPG u mnie na Shelu :) (osobiscie nic nie mam do LPG :) ale jednak na LPG i przy takich przelotach to mu tanio wychodzi :) )
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ja też myślę już długi czas nad czymś własnym, ale konkretnych pomysłów brak. W tym roku będę szedł najprawdopodobniej w warsztat samochodowy, bo tylko na tym się znam, jestem aktualnie w trakcie budowy 2 stanowiskowego wolnostojącego garażu z podnośnikiem kolumnowym. Jednak warsztatow przeroznych jest w mojej okolicy od groma, pocieszam sie ze malo jest naprawde ogarniętych speców więc można stosunkowo łatwo się wybić mając jakąś tam konkretną wiedzę i umiejetnosci. No i przede wszystkim cena, ja moge robic tanio bo nie mam rodziny,kredytow ani dzieci na utrzymaniu, mieszkam w domu z rodzicami wiec duzo kasy nie potrzebuje. Poczatkowo bieżąca obsluga zawias,oleje,silniki,jakieś modyfikacje, swapy, elektronika. Z czasem planuję rozszerzyc uslugi o np klime, opony etc zobaczymy może jakoś to się rozkręci. Natomiast jeśli ktoś miałby jakiś naprawde konkretny biznesplan i chciał wejść we współpracę to mam (w rodzinie) inwestora z kasą, ktory chętnie zainwestuje w cokolwiek pod warunkiem, że będzie to przekonywujące.
Ostatnio edytowane przez dobrus ; 22-04-2012 o 13:51
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...leria-material
tu jest o tej taxi. i wez tu zaszpanuj e66 poliftowym jako taxi nawet fo1 i tak kazdy wsiadzie do maseratti
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
nie każdy, gdybym miał wybór to na pewno wybrałbym F01, S a nawet CLS niż ...
najlepsze jest to, że ma normalne stawki .....
"stary dziadek,ma 4 lata" i kosztuje troszeczkę mniej niż 800 000zl... Masakra,co ten gość robi w taxi:
Chodziło o nowe auto że kosztuje ponad 800 tys a nie 4 letnie
a co robi na TAXI?? może dokumentuje legalne dochody np hahaha
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
No ok,dajmy na to że teraz kosztuje 300t zł. Znasz taksiarza którego stać na takie auto? Bo ja nie:D