Moja kobita na taką myjnie się nie zgodzi :D
Gdyby ktoś chciał OTWORZYĆ lub rozbudować serwis OPON to proszę o kontakt:)
Moja kobita na taką myjnie się nie zgodzi :D
Gdyby ktoś chciał OTWORZYĆ lub rozbudować serwis OPON to proszę o kontakt:)
ogólnie jak roobs pisze nasz kraj jest nastawiony anty przedsiębircom mimo, że to oni zapewniaja miejsca pracy de facto i rzad woli dymac tych co leganie płaca wszystkie gówna jak zając sie szara strefą ,która robi koksy i konkurencje legalnym firmom
bo łatwiej wyciąga się sianko od tych którzy oficjalnie się przyznają, pity, city, firmowe konta ( dla komornika) :D Dziś słyszałem że we Wrocławiu wprowadzają podatek od opadów deszczu i śniegu... nawet jakby nie padało :D
Nie płaci szara strefa, Bysnesmani i drobni ciułacze-kombinatorzy
Znacie to? Kogo najłatwiej wydymać? Swojego, bo wszystko o nim wiemy ...ile, gdzie i kiedy :D
roobs z tym podatkiem od deszczu to spoko bo wiemy ze to przyniesie efekty i na co konkretnie mają być przeznaczone pieniądze. a 0.6 gr miesięcznie za metr kwadratowy budynku to śmieszna kwota. za to za kilka lat kanalizacja burzowa która pamięta jeszcze II wojne światową bedzie drożna i mogła przepuścic wieksze ilości wody opadowej .
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
szczurek ja chętnie dam i 10 gr ...dawałem na podatek drogowy i co....płacisz latami zus a do lekarza, jak nie chcesz stać w kolejce czy czekać na termin to prywatnie za wizytę :/ Zasada powinna być taka, robimy a później opłaty za modernizację. Lewe przetargi, łapówki na każdym kroku za pieniądze podatników ...jestem za a nawet przeciw :D
roobs jak poważnie myślisz nad jakimś biznesem to możemy sie spotkać przy jakims napoju i powanie podyskutować .
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Adasio tak na poważnie to kto zdradzi pomysł na dobry interes ;)?? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad czymś w Pl ale pomysłów brak... na 'za granice' mam coś ale to znów nie 'na miejscu' :/
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
i właśnie...jak ktoś bierze pod uwagę komplikacje czy odpowiedzialność prawną z pomocą przychodzi działanie w szarej strefie ...jak coś nie tak to się zawijasz i po sprawie.
Szczurek, ja chetnie nawet dziś i to nie tylko o popychaniu pierdół biznesowych:)
Tez myslę ,że jak ktos ma pomysł to nie będzie pisał o nim na 7er bo po co :)
Sam bym w coś nowego wszedł ,nawet może byc za granica wschodnią jak i zachodnią
Jak ktoś ma jakies pomysły normalne to pisać do mnie śmiało :)