Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 131

Wątek: Pomysl na biznes ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Cytat Zamieszczone przez krzysparco Zobacz posta
    Dzieki koledzy za odpowiedz na taryfie oczywiscie zostaje i z moja 7er;) bo autem co raz lepiej mi sie jezdzi ;) autolawete zosatwie bo czasem mzona cos zarobic jako dodatek jakies auto wyrwac za grosz bo mailem takie okazje na allegro ale policzylem lawete to tamto i zrezygnowalem, a czasem w niedziele skoczyc po auto tez dobra sprawa bede moze cos kombinowal - szukal z zagranica jak znajde kontakty mowa tu o Ukrainie ... i przy okazji bym zrobil prawko CDE ...

a jesli chodzi o busa to w tej chwili smigaja tylko plandeciaki bo mam znajomego co ma firme i 2 sprintery blaszaki maxy stoja pod domem ;)
    Jeśli myślisz o eksporcie aut na Ukrainę to lepiej o tym zapomnij. Nie tacy jak my o tym myśleli i dali spokój. Mam tam kilku dobrych znajomych i wiem o czym mówię.
    monster_pl

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    styczeń i luty to w transporcie zawsze największa zapaść.
    Zależy jaki towar się wozi.Dal nie których firm to właśnie grudzień,styczeń,luty,marzec to największy obrót.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Zależy jaki towar się wozi.Dal nie których firm to właśnie grudzień,styczeń,luty,marzec to największy obrót.
    Tak zależy. Na grudzień nie narzekam przecież.

Odnośnie największych obrotów w styczniu i lutym w transporcie to chętnie poznam konkrety - w końcu wątek nazywa się "Pomysł na biznes".
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Owoce i warzywa na rumunię,bułgarię i turcję.Jednak z busem czy jedną ciężarówką nie ma co sobie gitary zawracać.I tak jak mówię,ojciec twierdzi iż właśnie przełom roku i do wiosny to najlepszy czas.Kierowcy nie mają czasu w tyłek się podrapać.... Tylko trzeba mieć stałych odbiorców za granicą,my dwóch mamy już od 12 lat

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    a mam pytanie jak sie zalapac na ASSISTANCE jakigos ubezpieczyciela moze bym pozyczyl pieniadze i kupil nowsza autolawete o ladownosci ok 2t na prawko B??

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    Przyszedl mi tez inny pomysl praca jako kurier tylko jak to wyglada dokladnie to nie wiem kolga jezdzi ciezarowka "kat C" w kurierce "RABEN" na czysto zostaje mu miesiecznie ok 6tys zl
    Bo w Sanoku sie nic zupelnie nie dzieje i musze cos wymyslec byle szybko i madrze ;) ja nie chce zarabiac nie wiadomo ile szczerze 2tys na reke miesiecznie bylo by naprwde OK ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750IL
    Powiem Ci kolego tak podobno w TNT dobrze płacą:)

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Jesli chodzi o kuriera to zapytaj sie forumowicza "szczurek"
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    Cytat Zamieszczone przez krzysparco Zobacz posta
    a mam pytanie jak sie zalapac na ASSISTANCE jakigos ubezpieczyciela moze bym pozyczyl pieniadze i kupil nowsza autolawete o ladownosci ok 2t na prawko B??
    Szczerze to wątpię czy z jedną "autolawetą" cokolwiek uda Ci się załatwić...
    A nawet jeśli to co zrobisz jak dostaniesz zlecenie wyciągnąć np e38 albo e53 z rowu i w dodatku na dachu ?
    Odmówisz zlecenia i od razu kolejność w centrali zmieniają i spadasz na sam dół listy.

Aaaa i z jedną " autolawetą " zbyt dobrych stawek nie wynegocjujesz ...

Początkujący Użytkownik Awatar hollywood
    BMW
    730i 1992
    [QUOTE=krzysparco;229507]Przyszedl mi tez inny pomysl praca jako kurier tylko jak to wyglada dokladnie to nie wiem kolga jezdzi ciezarowka "kat C" w kurierce "RABEN" na czysto zostaje mu miesiecznie ok 6tys zl

A czy kolega jeździ u kogoś, czy na swoim?
    Gdyby kurier na solówce tyle zarabiał, to żadna firma transportowa nie trzymałaby ciągnika z naczepą, tylko wszyscy woziliby paczki.
    A tak poważnie, to policz sobie ile kosztuje prawko, kurs na przewóz rzeczy, licencja(chyba, że masz kogoś kto Ci użyczy) no i same auto. A tak na marginesie - jakie są Twoje miesięczne przebiegi na taxi?
    Ostatnio edytowane przez hollywood ; 24-03-2011 o 16:23

Uprawnienia umieszczania postów