Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 131

Wątek: Pomysl na biznes ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Realia obu tematów dzięki rodzinie i znajomym znam od lat. Zarówno taryfa jak i abszlep to nie zabawa, ogólnie w transporcie dla większości miody też sie skończyły dobrych pale lat temu. Słaby czas wybrałeś sobie na rozkręcenie w branży.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Realia obu tematów dzięki rodzinie i znajomym znam od lat. Zarówno taryfa jak i abszlep to nie zabawa, ogólnie w transporcie dla większości miody też sie skończyły dobrych pale lat temu. Słaby czas wybrałeś sobie na rozkręcenie w branży.

W taryfie nie wiem jak wygląda sprawa.

Ale " abszlep " To jest właśnie zabawa a nie zarabianie pieniędzy wszyscy co mają pomoce drogowe zarabiają pieniądze na czymś innym a holowanie to ich hobby.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    znajomy rozkręca motorki z francji, dobre pieniądze z tego ma a nie trzeba tyle miejsca co na auta. Jak auta to myślę że tylko jakieś rzadkie na części, np Audi A8, ceny części są chore (D2) a można za gramanicą w dobrej cenie kupić :D
    eleonore....... eh, kiedyś taką będę miał i każę się w niej pochować po śmierci :D

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Najlepiej to puff otworzyć ,zawsze będa klienci :d

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    Dzieki koledzy za odpowiedz na taryfie oczywiscie zostaje i z moja 7er;) bo autem co raz lepiej mi sie jezdzi ;) autolawete zosatwie bo czasem mzona cos zarobic jako dodatek jakies auto wyrwac za grosz bo mailem takie okazje na allegro ale policzylem lawete to tamto i zrezygnowalem, a czasem w niedziele skoczyc po auto tez dobra sprawa bede moze cos kombinowal - szukal z zagranica jak znajde kontakty mowa tu o Ukrainie ... i przy okazji bym zrobil prawko CDE ...

a jesli chodzi o busa to w tej chwili smigaja tylko plandeciaki bo mam znajomego co ma firme i 2 sprintery blaszaki maxy stoja pod domem ;)
    Ostatnio edytowane przez krzysparco ; 03-03-2011 o 22:59

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez krzysparco Zobacz posta
    a jesli chodzi o busa to w tej chwili smigaja tylko plandeciaki bo mam znajomego co ma firme i 2 sprintery blaszaki maxy stoja pod domem ;)
    W tej chwili dobrze jeśli cokolwiek sie dzieje, styczeń i luty to w transporcie zawsze największa zapaść.
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750IL
    W tej chwili dobrze jeśli cokolwiek sie dzieje, styczeń i luty to w transporcie zawsze największa zapaść.
    Wiem to z własnego doświadczenia mój brat ma firmę transportową(pracuje u niego jako kierowca oczywiście) i teraz jest kiszka z kursami i weź kolego jeszcze pod uwagę że termin faktur to jest min 30 dni:)

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez krecik Zobacz posta
    Wiem to z własnego doświadczenia mój brat ma firmę transportową(pracuje u niego jako kierowca oczywiście) i teraz jest kiszka z kursami i weź kolego jeszcze pod uwagę że termin faktur to jest min 30 dni:)
    Biorę to jak najbardziej pod uwagę z racji że baruje sie z tym na codzień, w tym momencie praktycznie nikt nie płaci w terminie, żeby nie powiedzieć że dobrze jak w ogóle płacą.
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    styczeń i luty to w transporcie zawsze największa zapaść.
    Zależy jaki towar się wozi.Dal nie których firm to właśnie grudzień,styczeń,luty,marzec to największy obrót.

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Zależy jaki towar się wozi.Dal nie których firm to właśnie grudzień,styczeń,luty,marzec to największy obrót.
    Tak zależy. Na grudzień nie narzekam przecież.

Odnośnie największych obrotów w styczniu i lutym w transporcie to chętnie poznam konkrety - w końcu wątek nazywa się "Pomysł na biznes".
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów