Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 131

Wątek: Pomysl na biznes ...

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    maszyna na której pracuje nie jest moja więc kwestia usuwania usterek nie jest zależna ode mnie. !5 minut to za mało by sprawdzić maszynę. Minimum godzina i praca pod obciążeniem a nie przewalanie piachu. Ja z doświadczenia wiem że dobrej koparki za 50 tys nie kupisz. Ale jeśli poważnie chcesz kupić to napisz PW dam Ci namiar na serwisanta, który pomoże Ci w wyborze maszyny.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    kolego rodzinabmw jeśli wyciek oleju z hydrauliki czy silnika jest problemem to widać że nie masz zielonego pojęcia , takie awarie u mnie usuwa sie na polu ,żadną sztuką jest wpalić 150 tyś w maszynę i ryć nią za grosze ,chodzi o to żeby kupić z grosze a zarabiać krocie ,pozatym robota robocie nie równa w dużych firmach drogowych pieniędzy napewno nie zarobisz ,trzeba wiedzieć co i gdzie robić
    skoro tam mówisz to słuchamy co i gdzie, chętnie poznam Twoje pomysły jak zarobić.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    kolego siodemka masz w pełni rację ,właśnie o to mi chodzi, staraj się też poszukać maszyny z silnikiem deutz powietrzem chłodzonym są bardzo oszczędne i tanie w ewentualnym remoncie w porównaniu np do silnika cuminsa ,cata czy liebhera , jako pierwszej maszyny na start unikaj koparek z elektroniką sterującą wydatkiem pomp gdyż sprawia kłopoty a naprawa wymaga serwisu oraz bardzo drogich płyt sterujących

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    A ja mam pytanie do wszystkich

macie może swoje knajpy,restauracje,puby,dojście do administracji miejsc typu (centra handlowe,itp) gdzie można by było wstawić np automaty do gry dla dzieci,piłkarzyki, gry zwiazane z piłką nożną,zamki dmuchane itd itp??

np tego typu rzeczy:

http://www.magicplay.pl/automaty-dla...-o_c_86_1.html

Mam możliwość wstawienia takich maszyn w miejsca o dużym natężeniu ruchu ludzi na preferencyjnych warunkach (wynajem sprzedaż)

możliwość wstawienia na terenie całej PL

Jeśli ktoś może i chce pomóc info prosze na PW
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    ADASIO nie musisz miec żadnych znajomości jeżeli chodzi o Centra Handlowe to możesz śmiał zapytać u Dyrektora takiego Centrum i od razu będziesz miał jasnośc czy ich to interesuje :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    ADASIO nie musisz miec żadnych znajomości jeżeli chodzi o Centra Handlowe to możesz śmiał zapytać u Dyrektora takiego Centrum i od razu będziesz miał jasnośc czy ich to interesuje :)
    Nie zupełnie i nie zawsze. W lepszych centrach jak Plaza jest selekcja. Nie wpuszczają byle kogo z ulicy, preferują większe firmy sieciowe.

ADASIO to jest bardzo dobry pomysł, w takich miejscach gdzie jest np. Tesco OBI i Galeria handlowa w jednym miejscu. Rozwinąłbym to o jakąś osobę do pilnowani/opieki na takim "placyku" zabaw - ludzie często nie mają co robić z dzieciakami na zakupach. Obok mini sklepik z zabawkami. Pociągnij to ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Jeśli chodzi o ustawianie w centrach handlowych nie trzeba pilnować, w umowie masz zapewnioną ochronę...choć zazwyczaj jest marna i są w stanie tylko zauważyć poważniejsze zagrożenia. Serwisant na telefon, bo są tacy którzy potrafią zrobić taki raban jak chodziłoby o grubą kasę :D
    Nie wiem jakie są teraz czynsze ale jak pamiętam chciano ode mnie około z 3 m2 jakieś 3 tyś za miesiąc.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Roobs chodzi o pilnowanie dzieciaków jak się bawią

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Miałem na myśli rozstawianie tzw "po katach" pasażu, natomiast plac zabaw to co innego. Tylko w tym przypadku zalecana rozwaga, jeśli nie jest się siecią, której się opłaci dopłacać do jednego punktu tylko aby konkurencja nie wskoczyła.
    Kwestia jakie koszty za gadżety i czynsz :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    Nie zupełnie i nie zawsze. W lepszych centrach jak Plaza jest selekcja. Nie wpuszczają byle kogo z ulicy, preferują większe firmy sieciowe.

ADASIO to jest bardzo dobry pomysł, w takich miejscach gdzie jest np. Tesco OBI i Galeria handlowa w jednym miejscu. Rozwinąłbym to o jakąś osobę do pilnowani/opieki na takim "placyku" zabaw - ludzie często nie mają co robić z dzieciakami na zakupach. Obok mini sklepik z zabawkami. Pociągnij to ;)

Michał z całym szacunkiem ,ale zauważam ,że się znasz na wszystkim,ale nie do końca raczej :)

Centrom handlowym zalezy tylko i wyłącznie w takim przypadku na kasie i tyle.
    Kto im da więcej z takiego urządzenia ,ten stawia i to jest cała filozofia :)

Selekcja jest tylko finansowa ,a automaty itp może nawet pan kazio postawić byle na koniec miesiąca im zapłącił % wrzuconej kasy

Chciałbym jeszcze dodac ,że ten pomysł jest stary jak świat i juz dawno jest to opanowane:)

Uprawnienia umieszczania postów