Zamieszczone przez
Saillupus
Co Wy wszyscy z tą wartością, nie interesuje mnie ile będzie potem warta bo nie będę miał zamiaru sprzedać
Kupca na wnętrze już mam ;)
Moja na razie nie powala bo kolor kiepski i nie zajmowałem się wyglądem tylko mechaniką najpierw by był perfekt. I wyraźnie to napisałem. Nie porównuje z innym swojego bo nie mogę porównywać, ludzie albo jesteście dziwni albo nie umiecie czytać ze zrozumieniem
Każde auto na glebie to dla mnie kaleka i tyle. BMW 7 powinno być komfortowe i szybkie. Więcej mnie nie interesuje :)
Jak bym Ci wyliczył ile już jest wsadzone to byś się przestraszył. A tyle wyszło mi jak wyliczałem co jeszcze chcę.
Dla tego mówię że większość e38 na naszych drogach to utrzymywane najmniejszym kosztem trupy. Dla mnie to królowa BMW która nie ma być blingbling na 22" chromowanych felach. Nie ma udawać samochodu sportowego ciągnąc brzuchem po asfalcie. Nie ma być gangsta cała czarna z czarnymi nerkami, z czarnymi szybami.
To jest limuzyna, bez względu jak użytkownik chce ją widzieć. I ja ją tak traktuje.
Ja chce uatrakcyjnić swoje auto i nieprzekombinować, by nadal było to 7er z krwi i kości. A jedynego tunera tych samochodów jakiego akceptuje to Alpina, gdysz nie zmienia charakteru BMW 7 tylko trochę go zaostrza. Możecie się nie zgadzać z moim osądem i punktem widzenia. Ale ja pisze na tym forum, czytam go bo jestem fanem wszystkich BMW 7 za to jakie stworzyło go BMW a nie jak udziwnili je użytkownicy.
Nie mówię że auto Filipa jest brzydkie, jest bardzo ładne, wielki szacun dla tego co zrobił. Ale ja za nic nie chciałbym mieć takiego BMW, bo nie ma podstawowych cech BMW 7.
Kupiłem BMW 7 e38 by było BMW 7 e38.
Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem, wyraziłem tylko swój osąd i to czym się kieruje.
Każdy ma swój gust i dzięki temu świat jest ciekawszy.
Dla mnie najładniejszą 7 jaką widziałem było e38 730d użytkownika 7ka. Było piękne, klasyczne i zadbane :)
liczyłem że trafię na jakieś bardziej konstruktywne opinie, pomoc, jakies rady, a tu prawie same szydzenie i złośliwości.
pozdrawiam wszystkich serdecznie