Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Zmiana Radia :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 540iA 2002r EX:E38 728i
    Ja kupując swoje E38 miałem radio JVC z DVD+AUX+KARTY PAMIĘCI+USB..... A wymieniłem je na Beckera BE2451 który ma tylko zmieniarkę. Ale jestem bardziej zadowolony niż z tego "Kombajnu" JVB ponieważ irytowało mnie niebieskie podświetlenie.... A te Becker jakościowo nie jest nic gorszy powiedział bym nawet że lepszą jakość ma niż to JVC także pozory mylą. No i najważniejsza rzecz to zachowanie ori stanu wnętrza ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez Proyer Zobacz posta
    No i najważniejsza rzecz to zachowanie ori stanu wnętrza
    I to było priorytetem u mnie;)

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Konczac ta polemike , ja tez u siebie mam wszystko w oryginale . I tez jestem zwolennikiem oryginalu . Jednak w tym przypadku z checia wymienil bym sie na tego chinola :)

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    piekny offtop sie zorbil kto co u siebie jakie fajne ma:) ale zadam moze konkretnie to samo pytanie:)

CO POTRZEBUJE DO WYMANY RADIA NA 4:3 GLOWNIE ZE WZGLEDOW ESTETYCZNYCH ! MA SIE WYSWIETLAC BC I BYC WSZYSTKO W ORYGINALE:) CO POTRZEBUJE? NIE POTRZEBNA MI NAVI ANI TV(CHOCIAZ TV MOZE BYC BO DOCZYTALEM ZE MUSI BYC TUNER TV ZEBY MONITOR RUSZYL...)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    CO POTRZEBUJE DO WYMANY RADIA NA 4:3 GLOWNIE ZE WZGLEDOW ESTETYCZNYCH ! MA SIE WYSWIETLAC BC I BYC WSZYSTKO W ORYGINALE:) CO POTRZEBUJE? NIE POTRZEBNA MI NAVI ANI TV(CHOCIAZ TV MOZE BYC BO DOCZYTALEM ZE MUSI BYC TUNER TV ZEBY MONITOR RUSZYL...)
    Przede wszystkim co masz aktualnie w aucie? Masz moze za zmieniarka wzmacniacz (szary z niewielkim radioatorem- system Hifi) jak tego nie masz to uruchomienie DSP (tej polki z glosnikami ktora pokazywales wczesniej bedzie powiazane z rozkreceniem calego wnetrza auta)

Do uruchomienia oryginalnego bordmonitora potrzebujesz:
    ori wiazka najlepiej MK2 lub mlodsze, monitor + ramka, modul radia + uchwyt, modul TV + uchwyt, jak chcesz do tego navke to czytnik + antena GPS + boczek do bagaznika.
    Po zamontowaniu monitora trzeba jeszcze dokodowac nowe wyposazenie inaczej nic nie ruszy
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 27-02-2011 o 23:27
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

BMW
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Przede wszystkim co masz aktualnie w aucie? Masz moze za zmieniarka wzmacniacz (szary z niewielkim radioatorem- system Hifi) jak tego nie masz to uruchomienie DSP (tej polki z glosnikami ktora pokazywales wczesniej bedzie powiazane z rozkreceniem calego wnetrza auta)

Do uruchomienia oryginalnego bordmonitora potrzebujesz:
    ori wiazka najlepiej MK2 lub mlodsze, monitor + ramka, modul radia + uchwyt, modul TV + uchwyt, jak chcesz do tego navke to czytnik + antena GPS + boczek do bagaznika.
    Po zamontowaniu monitora trzeba jeszcze dokodowac nowe wyposazenie inaczej nic nie ruszy
    DZIEKI ZA ODP!
    mam zmieniarke i wzmacniacz za zmieniarka:) czyli dsp pociagnie bez rozkrecania polowy auta:)

czyli potrzebuje wiazke mk2 lub mlodsza:) monitor z ramka, M radia i M tv :) wale na allegro szukac:D chyba ze ktos cos takiego ma?:P

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Kolego JointoVicz http://7er.pl/showthread.php/469-navi-FAQ-Nawigacja-I szkoda ze nie wysililes sie zeby znalesc to samemu , pozatym wszystkie informacje na temat sa juz na forum .

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Pisałem już na poprzedniej stronie. Do wyświetlenia obrazu potrzebujesz tunera TV bądź czytnika navi. Na pewno MKIII i MKIV mogą pracować samodzielnie. Jak to wygląda przy MKII i MKI nie wiem.
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    czyli potrzebuje wiazke mk2 lub mlodsza
    W MKI po prostu nie opłaca się pchać

M radia
    Ostatnio widziałem BM23 philipsa za bodajże 300zł, jak trafię go znowu to podeślę Ci na PW.

Pamiętaj, że anglik ma inny monitor niż europa(ekran jest z drugiej strony) i sama ramka z tego powodu jest te nieco inna.
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    modul TV + uchwyt, jak chcesz do tego navke to czytnik + antena GPS + boczek do bagaznika.
    Przy użyciu czytnika MKIII spokojnie moduł TV można sobie darować, no chyba, że jeszcze chciałby dołożyć kamerę z tyłu wtedy tuner TV jak najbardziej będzie przydatny.
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

BMW
    sa na allegro cale komplety navi :) za 1500zl mozna dostac cly komplez z wiazkami:) i to jest chyba najlepsza opcja:) nie ma co kombinowac:) wsadzic komplet z dawcy i tyle:) tak jak wymyslili inzynierowie :) do takiego wniosku doszedlem oo:) ale dzieki za wszystkie odp:) jak bede zakladal to caly komplet albo za rok zmienie autko na jakiegos polifta.. :)

Uprawnienia umieszczania postów